Γλυφάδα: Συγκλονίζουν οι μαρτυρίες εργαζομένων στη ναυτιλιακή – «Δεν ήθελε να χτυπήσει εμάς, μόνο τα αφεντικά»

Σε κατάσταση σοκ βρίσκονται οι εργαζόμενοι στη ναυτιλιακή εταιρεία στη Γλυφάδα, εκεί όπου το πρωί της Δευτέρας πρώην εργαζόμενος από την Αίγυπτο , πυροβόλησε και σκότωσε τρία άτομα και στη συνέχεια αυτοκτόνησε.

Τα θύματα είναι η αδελφή του εφοπλιστή, Μαρία Καρνέση, ο CEO, Αντώνης Βλασάκης, και ο καπετάνιος Ηλίας Κουκουλάρης.

«Όπως ήμασταν στα γραφεία μας

και δουλεύαμε κανονικά ακούσαμε πυροβολισμούς, δεν ξέραμε τι είναι. Εγώ ήμουν στον πρώτο και αυτό έγινε στον δεύτερο. Ήταν πρώην υπάλληλος της εταιρείας Αιγύπτιος στην καταγωγή είχε απολυθεί εδώ και καιρό και προφανώς ήθελε να εκδικηθεί τα αφεντικά» επισημαίνει η εργαζόμενη στην εταιρεία.

«Φώναζε σε όλους να φύγουν, δεν ήθελε να χτυπήσει κανέναν από εμάς ήθελε να χτυπήσει μόνο τα αφεντικά. Πυροβόλησε δύο από τα αφεντικά και έναν υπάλληλο που τον πλησίασε και πήγε να τον ηρεμήσει. Μπήκε με μία κοντόκαννη καραμπίνα και ένα ρεβόλβερ» είπε η εργαζόμενη.

«Ήμουν κάτω από το γραφείο, περίμενα να ηρεμήσουν τα πράγματα και μπήκαν οι αστυνομικοί και μας έβγαλαν» ανέφερε η εργαζόμενη.

«Είναι ο Άρης με όπλο και πυροβολεί»

Άλλος εργαζόμενος στη ναυτιλιακή εταιρεία περιέγραψε τη φρίκη: «Ημουν στο ισόγειο. Από όσο κατάλαβα, ό,τι έγινε, συνέβη στους πάνω ορόφους. Δεν έχω εικόνα. Ακουσα τους πυροβολισμούς. Ακουσα τους δύο πρώτους. Πήγα προς τη σκάλα να δω τι γίνεται. Είδα δύο παιδιά που κατέβαιναν, μου λένε “είναι ο Αρης με όπλο και πυροβολεί”. Φυσικά έτρεξα προς τα έξω, προς τον κήπο και βγήκα από την πίσω πόρτα του γκαράζ», αναφέρει ενώ, σύμφωνα με τον ίδιο, ο δράστης ήταν πρώην υπάλληλος της εταιρείας. «Εγώ ξέρω ότι είναι συνταξιούχος, δεν ξέρω αν απολύθηκε», απάντησε σε ανάλογο ερώτημα.

Διαβάστε επίσης

Τραγωδία στα Γιάννενα: Νεκρός 78χρονος άνδρας – Έπεσε από μπαλκόνι ενώ έκανε εργασίες

Ερυθρά Θάλασσα: Διπλή επίθεση με πυραύλους σε πλοίο ελληνικής ιδιοκτησίας – Δεν υπάρχουν ζημιές ή θύματα

«Αρένα» για τραγωδία Τεμπών: Η εκπομπή της Μαρία Αναστασοπούλου που καθήλωσε τους πάντες – Αποκαλύψεις, μαρτυρίες και απολογισμός ένα χρόνο μετά (videos)

Keywords
Τυχαία Θέματα
Γλυφάδα, Συγκλονίζουν, – Δεν,glyfada, sygklonizoun, – den