Η Teleperformance λαμβάνει για 10η συνεχή χρονιά πιστοποίηση εταιρικής κοινωνικής ευθύνης από την Verego

Πλήρης πιστοποίηση σε πέντε τομείς: ηγεσία, ηθική, ανθρώπινο δυναμικό, κοινότητα και περιβάλλονΑναγνώριση της Teleperformance ως CSR Thought Leader από τη Verego, πληρώντας και ξεπερνώντας τα σημεία αναφοράς σε ολόκληρο τον κλάδοΣυνεχής ανάληψη ευθύνης και βελτίωση των επιδόσεων της εφοδιαστικής αλυσίδας, με δέσμευση για την προστασία του φυσικού περιβάλλοντος

Αθήνα, 16 Ιανουαρίου, 2024 – Η Teleperformance, παγκόσμιος ηγέτης στην παροχή digital business

services, ανακοίνωσε την εταιρική πιστοποίηση Social Responsibility Standard (SRS) που έλαβε από την Verego για 10η συνεχή χρονιά. Για ακόμα μία φορά, η βαθμολογία που συγκέντρωσε η εταιρεία για την πιστοποίηση ήταν ανάμεσα στις υψηλότερες, και στις πέντε κατηγορίες του κλάδου.

«Οι προσπάθειες της Teleperformance να αντιμετωπίσει κοινωνικά ζητήματα και να συνεχίσει να ενισχύει την ηθική λήψη αποφάσεων στο πλαίσιο του οργανισμού, επιβεβαιώνουν τη δέσμευσή της για ουσιαστικές δράσεις Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης (CSR)», ανέφερε σε δήλωσή του ο Fran McNulty, Lead Certification Assessor στη Verego. «Αντιμετωπίζοντας την πρόκληση της εφαρμογής πολιτικών ΕΚΕ σε μια παγκόσμια επιχείρηση, η Teleperformance έχει μια σημαντική ευκαιρία να βρεθεί, μέσα από τον θετικό αντίκτυπο των δράσεών της, στην κορυφή του κλάδου».

Η SRS πιστοποίηση σε επίπεδο επιχείρησης, βασίζεται σε μια 6μηνη αξιολόγηση των διαφορετικών δραστηριοτήτων της Teleperformance, σε 26 τοποθεσίες παγκοσμίως1. Η αξιολόγηση της Verego περιλαμβάνει τον έλεγχο περισσότερων από 100 εταιρικών υλικών και εγκαταστάσεων, αναφορικά με τις δράσεις CSR της εταιρείας, τις πολιτικές και τις διαδικασίες (έρευνα στην οποία συμμετείχε το 10% των υπαλλήλων σε κάθε τοποθεσία που αξιολογήθηκε πρόσφατα) και επιθεώρηση του χώρου που ελέγχει το βαθμό εναρμόνισης με την CSR προσέγγιση της Teleperformance.

1Βάσει της αξιολόγησης για την πιστοποίηση SRS σε επίπεδο επιχείρησης, που διενεργήθηκε από τη Verego πριν από την επίσημη οριστικοποίηση της εξαγοράς της Majorel από την Teleperformance, στις 8 Νοεμβρίου 2023.

###

Σχετικά με την Teleperformance στην Ελλάδα

Η Teleperformance στην Ελλάδα είναι μέλος του Ομίλου Teleperformance, που επιδιώκει σταθερά να συνδυάσει την πιο προηγμένη τεχνολογία με την ανθρώπινη επαφή για να προσφέρει την καλύτερη δυνατή, ταχύτερη και ασφαλέστερη εξυπηρέτηση στα μεγαλύτερα brands του κόσμου και τους πελάτες τους. Το ολοκληρωμένο χαρτοφυλάκιο υπηρεσιών της εταιρείας, το οποίο βασίζεται στην τεχνητή νοημοσύνη, περιλαμβάνει από front-office εξυπηρέτηση πελατών, έως και λειτουργίες back-office, συμπεριλαμβανομένων των υπηρεσιών Trust και Safety, που βοηθούν στην προστασία τόσο των διαδικτυακών χρηστών, όσο και της φήμης του brand. Η Teleperformance προσφέρει επίσης μια σειρά από εξειδικευμένες υπηρεσίες, μεταξύ των οποίων υπηρεσίες collections, διερμηνείας, visa και recruitment process outsourcing. Υποστηριζόμενη παγκοσμίως από σχεδόν 500.000 εμπνευσμένα και παθιασμένα μέλη του Ομίλου Teleperformance, που μιλούν περισσότερες από 300 γλώσσες, η Teleperformance στην Ελλάδα έχει παρουσία σε παγκόσμια και τοπική κλίμακα, που της επιτρέπει να δημιουργεί ιδιαίτερα θετικό αντίκτυπο σε κοινότητες, πελάτες και το περιβάλλον.

Επισκεφτείτε την ιστοσελίδα του Ομίλου: www.teleperformance.com.

Keywords
Τυχαία Θέματα
Teleperformance, 10η, Verego,Teleperformance, 10i, Verego