Η απάντηση της Σκορδά στον Χαϊκάλη για το βίντεο με τον Αγαμέμνονα (Videos)

Τη δική της απάντηση στον Παύλο Χαϊκάλη έδωσε η Φαίη Σκορδά μέσω της εκπομπής της αναφορικά με το βίντεο που ο ηθοποιός δημοσίευσε στο προσωπικό του προφίλ στο facebook.

Σε πιο χαμηλούς τόνους, η Φαίη Σκορδά κάνει λόγο για έλλειψη ενσυναίσθησης καθώς και ανικανότητα κατανόησης αναφορικά με το πότε κάποιος

είναι θύμα και πότε θύτης.

«Όταν ένας άνθρωπος δεν μπορεί να καταλάβει αυτή τη διαφορά, δεν υπάρχει θέμα κουβέντας και εξέλιξης. Είναι έτσι και δεν αλλάζουν κάποια μυαλά» τόνισε, επισημαίνοντας ότι δεν επιθυμεί να επεκταθεί περαιτέρω.

Παρακολουθήστε από το 04:25΄ του παρακάτω βίντεο

Επίθεση Χαϊκάλη σε Σκορδά με βίντεο από το παρελθόν

Στο εν λόγω βίντεο που ο Παύλος Χαϊκάλης δημοσίευσε στο facebook, πρώην παίκτης ριάλιτι παρενοχλεί απροκάλυπτα την παρουσιάστρια, τη στιγμή που εκείνη προσπαθεί να τον απωθήσει ευγενικά.

Σκοπός του ηθοποιού ηταν, ωστόσο, να μειώσει τη Φαίη Σκορδά καθώς όταν εκείνη λίγες ημέρες πριν είχε αναφερθεί σε ένα βίντεο από το παρελθόν όπου η συμπεριφορά του ηθοποιού δε θα χαρακτηριζόταν ευπρεπής, εκείνος την είχε συμβουλεύσει να μην το δημοσιεύσει καθώς το περιεχόμενό του θα έθιγε την ίδια.

Διαβάστε επίσης:

Λαζόπουλος για Ντενίση: «Η λέξη ταπεινότητα του καλλιτέχνη πού στο διάολο είναι;» (Video)

Επίθεση Χαϊκάλη σε Σκορδά με βίντεο από το παρελθόν – «Όταν έλεγα “παλαιάς κοπής” δεν εννοούσα αυτό» (Videos)

Big Brother: Ξεσπά η Ανχελίτα για τη διαρροή του «ροζ» βίντεο – «Ντρέπομαι ακριβώς όσο θα ντρέπονταν κι εκείνοι» (Video)

Keywords
Τυχαία Θέματα
Σκορδά, Χαϊκάλη, Αγαμέμνονα Videos,skorda, chaikali, agamemnona Videos