Η Αθηνά κατέθεσε ασφαλιστικά μέτρα κατά του Αλβάρο

ΚΟΣΜΟΣ

Οι διαδικασίες διαζυγίου της Αθηνά Ωνάση και του Αλβάρο Αφόνσο ντε Μιράντα Νέτο ξεκίνησαν και προχωρούν με γρήγορους ρυθμούς. Μάλιστα φαίνεται πως έγινε ήδη η πρώτη ακροαματική διαδικασία στις Βρυξέλλες.

Σύμφωνα με τη Real News παρουσία μόνο των εν διαστάσει συζύγων και των δικηγόρων τους, συζητήθηκαν πριν από λίγες εβδομάδες

τα ασφαλιστικά μέτρα τα οποία κατέθεσε η Αθηνά και αφορούν την κοινή περιουσία του πρώην ζευγαριού.

Η Αθηνά ήθελε και εξασφάλισε το «πάγωμα» των κοινών τραπεζικών λογαριασμών που διατηρούσε με τον Αλβάρο, ενώ απαγορεύτηκε από το δικαστήριο η οποιαδήποτε μετατροπή στους τίτλους της κοινής ακίνητης περιουσίας τους, μέχρι το δικαστήριο να αποφανθεί για τον τρόπο κατανομής της. Πιο συγκεκριμένα, η Αθηνά ζητά να τηρηθούν οι όροι του προγαμιαίου συμβολαίου που είχε υπογράψει με τον Αλβάρο και να του δώσει το ποσό του 1 εκατ. ευρώ για κάθε χρόνο γάμου. Από την πλευρά του, ο Ντόντα φέρεται να είναι αποφασισμένος να διεκδικήσει πολλά περισσότερα.

Κανείς δεν γνωρίζει τι ακριβώς συνέβη στην πρώτη ακροαματική διαδικασία για το διαζύγιο. Οπως άλλωστε, κανείς δεν θα μάθει τι θα συμβεί τον ερχόμενο Σεπτέμβριο, οπότε και ορίστηκε νέα δικάσιμος, η οποία θα αφορά αποκλειστικά στη λύση του γάμου. Επιθυμία και των δύο πλευρών είναι η δίκη στο Πρωτοδικείο των Βρυξελλών να γίνει και πάλι κεκλεισμένων των θυρών.

Οι δύο πλευρές κρατούν τα χαρτιά τους κλειστά για τις επόμενες κινήσεις τους, ενώ η κορυφαία ομάδα δικηγόρων που έχει προσλάβει η Αθηνά εργάζεται πυρετωδώς με σκοπό η πελάτισσά τους να βγει όσο το δυνατόν πιο αλώβητη σε οικονομικό επίπεδο.

Αθηνά ΩνάσηΑλβάρο Ντε Μιράντα Νέτοδιαζύγιοασφαλιστικά μέτραΔικαστήριοπεριουσίαHas video: Exclude from popular: 0
Keywords
Τυχαία Θέματα