Η δωρεάν συναυλία της Μαντόνα προσελκύει 1,6 εκατομμύρια κόσμο στην παραλία Copacabana της Βραζιλίας (Photos/Videos)

Περισσότεροι από ένα εκατομμύριο άνθρωποι συγκεντρώθηκαν στην παραλία Copacabana της Βραζιλίας για μια δωρεάν συναυλία της Μαντόνα το Σάββατο, εν μέσω ακραίας ζέστης για το τέλος της παγκόσμιας περιοδείας της “Celebration”.

Η διάσημη παραλία του Ρίο ντε Τζανέιρο γέμισε από ένα πλήθος που οι αρχές υπολόγισαν ότι άγγιζε σε 1,6 εκατομμύρια.

Πολλοί ήταν εκεί για ώρες ή ακόμη για μέρες για να βρουν μια καλή θέση, ενώ οι πιο ευκατάστατοι θαυμαστές αγκυροβόλησαν σε δεκάδες σκάφη και γιοτ κοντά

στην παραλία.

'I have never attended such a powerful show,' said Telma Peoli, who attended Madonna's concert on Copacabana beach in Brazil. An estimated 1.6 million people filled the sand and oceanfront boulevard at Rio de Janeiro's famed beach https://t.co/UFIagBaH9P pic.twitter.com/ShvCENdpvb

Reuters (@Reuters) May 5, 2024

Οι πυροσβέστες χρειάστηκε να ψεκάσουν με νερό πριν από τη συναυλία, όταν οι θερμοκρασίες ξεπέρασαν τους 30 βαθμούς Κελσίου, για να δροσίσουν τους θαυμαστές που συγκεντρώθηκαν κοντά στη σκηνή και το πόσιμο νερό διανεμήθηκε δωρεάν.

Η Μαντόνα, 65 ετών, ερμήνευσε τραγούδια όπως “Like a Prayer”, “Vogue” και “Express Yourself” για περισσότερες από δύο ώρες από τις 22:45, καθώς ολοκλήρωσε την περιοδεία της που ξεκίνησε στα τέλη του περασμένου έτους.

«Ρίο, εδώ είμαστε, στο πιο όμορφο μέρος του κόσμου, με τον ωκεανό, τα βουνά, τον Ιησού», είπε η Μαντόνα στο πλήθος, αναφερόμενη στο τεράστιο άγαλμα του Χριστού του Λυτρωτή στην κορυφή του βουνού της πόλης. «Μαγεία».

Στο σόου συμμετείχαν οι Βραζιλιάνοι ποπ καλλιτέχνες Anitta και Pabllo Vittar, καθώς και νεότεροι μουσικοί από σχολές σάμπα.

Περισσότεροι από 3.000 αστυνομικοί αναπτύχθηκαν γύρω από τον χώρο της συναυλίας, όπου οι Rolling Stones και ο Rod Stewart έχουν επίσης συγκεντρώσει πλήθη εκατομμυρίων. Οι αρχές χρησιμοποίησαν μια στρατηγική διαχείρισης πλήθους παρόμοια με τον χειρισμό τους στους περίφημους εορτασμούς της Πρωτοχρονιάς της πόλης.

Just woke up and still in such a high at what we witness last night!! What a way to end the Celebration Tour, with 2 million people in Brazil! What a proud
moment as a life long fan to see her at 65 still making history!

Madonna you will always be the GOAT!! pic.twitter.com/LeBwk5CqMT

— Celebration Tour (@iconer1983) May 5, 2024

Οι αρχές της Βραζιλίας έχουν εντείνει την επαγρύπνησή τους για προβλήματα υγείας που σχετίζονται με τη ζέστη, αφού μια νεαρή Βραζιλιάνα θαυμάστρια πέθανε σε συναυλία της Taylor Swift πέρυσι λόγω θερμικής εξάντλησης.

Pop culture event of the century! History was made tonight in Brazil . 1.6 million Madonna fans descended upon Copacabana beach in Rio. #MadonnaCelebrationTourInRio pic.twitter.com/SB3K1YQW8u

— KYLE B. (@digital__junkie) May 5, 2024

Οι αρχές του Ρίο δήλωσαν ότι ξόδεψαν 20 εκατομμύρια ρεάλ (3,9 εκατομμύρια δολάρια) για τη συναυλία, ενώ το υπόλοιπο ποσό χρηματοδοτήθηκε από ιδιώτες χορηγούς. Οι αρχές εκτιμούν ότι η συναυλία θα μπορούσε να αποφέρει περίπου 300 εκατομμύρια ρεάλ στην οικονομία του Ρίο.

Διαβάστε επίσης:

Η Βαλέρια Κουρούπη «πείραξε» το ZARI της Μαρίνας Σάττι – Οι ξεκαρδιστικοί στίχοι (Video)

Χώρισαν Στέφανος Τσιτσιπάς και Πάουλα Μπαντόσα – Η ανακοίνωση στο Instagram

Μπέρναρντ Χιλ: Πέθανε ο καπετάνιος του «Τιτανικού» και ο Θέοντεν στον Άρχοντα των Δαχτυλιδιών

Keywords
Τυχαία Θέματα