Η «επόμενη μέρα» για τα τηλεπαιχνίδια «Το πιο μεγάλο παζάρι» και «Ο μονομάχος»

Ο κλιμακούμενος, χρόνο με το χρόνο, ανταγωνισμός προκάλεσε νέα δεδομένα  στους τηλεοπτικούς σταθμούς και προκλήσεις. Με απτά στοιχεία για τις αποδόσεις παραγωγών από την τυπολογία των τηλεπαιχνιδιών (πχ «Ποιος θέλει να γίνει εκατομμυριούχος», «Ο τροχός της τύχης», «The chase», «5χ5») τη σεζόν που διανύουμε προστέθηκαν κάποια ακόμα.

Ντόρος δημιουργήθηκε για το «Πιο μεγάλο παζάρι» του Alpha -επιτυχημένο τηλεπαιχνίδι της αμερικανικής τηλεόρασης των σίξτις, πρωτολανσαρίστηκε

στην Ελλάδα τη σεζόν 1992-1993 από το Mega και στο διάστημα 2006-2007 είχε αξιοποιήσει ο Alpha- για την επαναφορά του τηλεπαιχνιδιού «Ο μονομάχος» του ΣΚΑΪ με παρουσιαστή το Χρήστο Φερεντίνο -το είχαμε πρωτοδεί στο Star to 2002 με τον ίδιο παρουσιαστή- καθώς και για το πρωτοεμφανιζόμενο στην ελληνική τηλεόραση  «Switch» της ΕΡΤ1.

Μέχρι τώρα οι αποδόσεις και των τριών τηλεπαιχνιδιών, ενδεχομένως συμπαθείς για τους σταθμούς που τα έχουν, φαίνεται όμως ότι δεν έχουν καλύψει τα προσδοκώμενα και τουλάχιστον στα δύο ιδιωτικά κανάλια εκφράζονται σκέψεις για την «επόμενη ημέρα».

Το «Πιο μεγάλο παζάρι» με τους Ηλία Βρεττό και Λευτέρη Μητσόπουλο λέγεται ότι θα ολοκληρώσει τον κύκλο μεταδόσεων του περί τις αρχές Μαρτίου. Στο κανάλι της Κάτω Κηφισιάς δεν έχουν ξεχάσει το «Deal» και το γκελ που είχε.

Για τον «Μονομάχο» υπάρχει, κατά κύκλους, αμφιταλάντευση, αλλά η σεζόν είναι σε εξέλιξη και οριστικές αποφάσεις θα ληφθούν αργότερα.

Διαβάστε επίσης:

Τέταρτη μέρα, σερί, στην κορυφή της τηλεθέασης η «Γη της ελιάς»

Πρώτο το Mega σε τηλεθέαση την Τετάρτη – Σε απόσταση αναπνοής ο ΣΚΑΪ

«Έρωτας φυγάς»: «Σημείο μηδέν» για την μετάδοση νέων επεισοδίων από τον ΑΝΤ1 – Πρεμιέρα απόψε

Keywords
Τυχαία Θέματα
Η «επόμενη μέρα» για τα τηλεπαιχνίδια «Το πιο μεγάλο παζάρι» και «Ο μονομάχος»,