Η ΕΡΤ World στο Ηνωμένο Βασίλειο από σήμερα μέσω της πλατφόρμας Freeview

Το ταξίδι της ERT World ανά την υφήλιο συνεχίζεται και από σήμερα, 15 Δεκεμβρίου, το πρόγραμμα του καναλιού θα είναι προσβάσιμο μέσα από την πλατφόρμα ψηφιακής επίγειας τηλεόρασης του Ηνωμένου Βασιλείου, Freeview.

Χιλιάδες Έλληνες και Κύπριοι οι οποίοι ζουν στο Ηνωμένο Βασίλειο θα μπορούν στο εξής να έχουν πρόσβαση στις εκπομπές της ERTWorld από τη θέση 271 της αγγλικής πλατφόρμας.

Πρόκειται για μα εξέλιξη αξιοσημείωτη καθώς έπειτα από την

Αμερική, τον Καναδά, την Αυστραλία, τη Γερμανία, η ERT WORLD θα εκπέμπει τώρα και στο Ηνωμένο Βασίλειο, σε όλα τα κέντρα του κόσμου, δηλαδή όπου ζουν χιλιάδες ομογενείς.

Η ERT World προσφέρει ένα ευρύ φάσμα προγραμμάτων. Οι τηλεθεατές θα μπορούν να παρακολουθούν δελτία ειδήσεων καθ’ όλη τη διάρκεια της ημέρας, να απολαμβάνουν τις βραβευμένες σειρές μυθοπλασίας της ΕΡΤ, κλασικό και σύγχρονο ελληνικό κινηματογράφο, πολιτιστικά και ιστορικά προγράμματα, ταξιδιωτικές, ψυχαγωγικές και ενημερωτικές εκπομπές, αθλητικά γεγονότα, μουσικά προγράμματα και πολλά άλλα.

Μεταξύ άλλων στο μενού της ERTWorld υπάρχουν και σειρές της ΕΡΤ, φετινής εσοδείας, όπως οι «Έρημη χώρα», «Η παραλία», «Ηλέκτρα», «Στα σύρματα», «Ο όρκος ΙΙ», «Κάνε ότι κοιμάσαι ΙΙ».

Διαβάστε επίσης:

Τηλεθέαση: Πρωτοπόρο το Mega και την Πέμπτη στην κούρσα του ανταγωνισμού

Ο Θανάσης Καρτερός στο πλευρό της πρώην συζύγου του, Ευγενίας Λουπάκη

Survivor: Τέλος η ψηφοφορία του κοινού – Επιστροφή με μεγάλες αλλαγές (Video)

Keywords
Τυχαία Θέματα
ΕΡΤ World, Ηνωμένο Βασίλειο, Freeview,ert World, inomeno vasileio, Freeview