Η Γη της Ελιάς – Spoiler: Ο Κίμωνας πέφτει νεκρός μπροστά στα μάτια του πατέρα του (Video)

Συγκλονιστικό και άκρως ανατρεπτικό αναμένεται το σημερινό επεισόδιο στη «Γη της Ελιάς», με το νήμα της ζωής του Κίμωνα να κόβεται άξαφνα και τραγικά μπροστά στα μάτια του πατέρα του, όταν δύο μέλη της συμμορίας του «Κεφάλα» μπουκάρουν στο σπίτι του Δημοσθένη και πυροβολούν τον γιο του εν ψυχρώ.

Νωρίτερα, ένα ψέμα του Φίλιππου εξοργίζει τη Βασιλική και κλονίζει την εμπιστοσύνη της, με αποτέλεσμα το ζευγάρι να έρθει σε ρήξη με αποτέλεσμα η Βασιλική να ζητήσει από τη Μαρίνα τα κλειδιά του παλιού της σπιτιού για να μετακομίσει εκεί.

Από την άλλη, ο Αποστόλης δίνει τελεσίγραφο στην

Άννα και τον Λεωνίδα, πιέζοντάς τους να παντρευτούν το συντομότερο δυνατό, αλλιώς ο Λεωνίδας θα πρέπει να φύγει από το σπίτι.

Παρά τις ενστάσεις του Μάνου, ο Ισίδωρος αποφασίζει να κόψει κάθε επαγγελματική συνεργασία με τον Στάθη. Στο μεταξύ, η μεταβίβαση των μετοχών ολοκληρώνεται και η Μυρτάλη νιώθει προδομένη.

Ο Αλέξης ζητά συγγνώμη από τη Μαργαρίτα για τη συμπεριφορά του, ωστόσο, μέσα του δείχνει να μην την εννοεί, τη στιγμή που η Βασιλική μαζεύει τα ρούχα της και φεύγει από το σπίτι μαζί με το μωρό ανακοινώνοντας στον Φίλιππο ότι παίρνουν διαζύγιο.

Διαβάστε επίσης:

«Πρωινό μας»: Μείον ένας πανελίστας εξαιτίας διαφωνιών για το «Survivor all star» – Σπόιλερ από την εκπομπή για παίκτες

«Συγγνώμη» σε Χάρι – Μέγκαν από τον Τζέρεμι Κλάρκσον με φόντο την Amazon

Τηλεθέαση: Σκληρή μάχη για Survivor και μυθοπλασία – Ποιος επικράτησε

Keywords
Τυχαία Θέματα