Η Γη της Ελιάς: Δραματικές εξελίξεις για Φίλιππο και Βασιλική

Δραματικές είναι οι εξελιξεις στo σημερινό επεισόδιο της αγαπημένης σειράς του Mega Η Γη της Ελιάς και ειδικότερα για ένα από τα πιο αγαπημένα ζευγάρια της σειράς τον Φίλιππο και τη Βασιλική που ενσαρκώνουν οι νέοι ταλαντούχοι ηθοποιοί Διονύσης Παπανδρέου και Ιφιγένεια Τζόλα.

Ο Φίλιππος με την Βασιλική διασκεδάζουν σε ένα μπάρ, αλλά όχι για πολύ. Ο Φίλιππος της λέει πως πρέπει να αναβάλουν

το ταξίδι στην Ισπανία και αρπάζονται:«Ονειρεύομαι αυτό το ταξίδι τόσο καιρό! Θα ενωθείς με τον αδελφό μου, θα δώσουμε χαρά στον πατέρα μου! ΚΙ εσύ μ’ ένα «δεν μπορώ» το τινάζεις στον αέρα! Φύγε, γιατί θα φύγω εγώ!»

Ο Φίλιππος μπαίνει στο αμάξι του σκασμένος! Βάζει μπρος και φεύγει. Ο άντρας που την παρακολουθεί, εδώ και αρκετά επεισόδια, μετακινείται από κει που καθόταν και πλευρίζει την Βασιλική. Αυτή εκνευρισμένη, ούτε καν τον κοιτάει. Ο άντρας βγάζει ένα χάπι και το πετάει στο ποτό της Βασιλικής…

Αργότερα η Βασιλική έχει ζαλιστεί και αυτός την φλερτάρει. Δεν του απαντάει, ούτε καν τον κοιτάει, σηκώνεται και φεύγει. Περπατάει μόνη, τρικλίζοντας, δεν αισθάνεται καλά είναι έτοιμη να λιποθυμήσει. Αυτός που της έριξε το χάπι την ακολουθεί, την αγκαλιάζει, την τραβάει και πάει να την χώσει στο αυτοκίνητο του. Η Βασιλική παραπατάει, πέφτει.. ο Φίλιππος επιστρέφει με το αυτοκίνητο του, βλέπει τι γίνεται, κατεβαίνει και τρέχει προς το μέρος τους.

Ο Φίλιππος τον πλακώνει στο ξύλο και τον αφήνει αιμόφυρτο στο έδαφος ενώ ο μπάρμαν έχει καλέσει ήδη την αστυνομία.

Την επόμενη ημέρα η Βασιλική είναι στο νοσοκομείο, ενώ ο Φίλιππος είναι στο κρατητήριο και ο Κουράκος τον ενημερώνει πως τα πράγματα είναι πολύ επικίνδυνα:«Ξεχνάς ότι είσαι έξω με αναστολή; Αν ο τύπος που τσάκισες στο ξύλο επιμένει για μήνυση, ξέρεις τι θα συμβεί; Μπορεί να δικαστείς με τέτοια ποινή που ν’ ακυρώνει την αναστολή σου! Και να βρεθείς να εκτίεις τα τρία χρονάκια που έχεις στον σβέρκο, για τον τραυματισμό του Στέφανου Καπερνάρου!»…

Διαβάστε επίσης

Οne Channel: Εκπέμπει στην Digea στη θέση του Channel 9

Πρωτιά και άνοδος για το Live News με τον Νίκο Ευαγγελάτο

GNTM 5: Η κριτική στο πλατό γίνεται με αυστηρούς όρους και τα περιθώρια στενεύουν

Keywords
Τυχαία Θέματα
Ελιάς, Δραματικές, Φίλιππο, Βασιλική,elias, dramatikes, filippo, vasiliki