Η Γη της Ελιάς: Πανικός μετά το άνοιγμα της διαθήκης του Ιπποκράτη

Η Γη της Ελιάς συνεχίζει να κάνει υψηλές… πτήσεις στην τηλεθέαση, χαρίζοντας χαμόγελα ικανοποίησης στο Mega.

Οι εξελίξεις στην πλοκή της σειράς πρόκειται να είναι καταιγιστικές, φέρνοντας πολλές ανατροπές. Στα προσεχή επεισόδια, σύμφωνα με το MYtv, ο Ιάκωβος πληροφορείται για την κίνηση της Αθηνάς να μεταβιβάσει το μισό μερίδιό της από την περιουσία των Βρεττάκων στην κοπέλα και ενημερώνει την Ιουλία.

Τότε εκείνη πιέζει τον Ισίδωρο και τον Μάνο να πράξουν κάτι αντίστοιχο. Ωστόσο, οι δύο άντρες δε δείχνουν διατεθειμένοι να χάσουν

τα κεκτημένα τους.

Έπειτα, η γυναίκα πληροφορεί λεπτομερώς τον Ιάκωβο για τη σκληρή στάση του αδελφού και του ανιψιού τους, ενώ ο ίδιος διαισθάνεται ότι κάτι δεν πάει καλά. Σκέφτεται ακόμα και το ενδεχόμενο ο Ισίδωρος, όντας ματαιόδοξος, να πείραξε τη διαθήκη του Ιπποκράτη.

Αν και το θεωρεί ακραίο, τον έχει ικανό για όλα. Έτσι, ο Ιάκωβος αρχίζει να σκαλίζει εκ νέου το θέμα της διαθήκης. Την ανοίγει και έρχεται σε επικοινωνία με γραφολόγο για να τη δώσει για συσχετισμό.

Το νέο φτάνει αμέσως στον Κωνσταντίνο, ο οποίος με τη σειρά του, ενημερώνει σχετικά τον Ισίδωρο. Όπως είναι φυσικό, εκείνος παθαίνει πανικό, καθώς αν αποκαλυφθεί η εμπλοκή του στο… μαγείρεμα της διαθήκης θα καταστραφεί.

Παρ’ όλα αυτά, μερικές ημέρες μετά, ο γραφολόγος δίνει το πόρισμά του στον Ιάκωβο και ο άντρας θορυβείται από αυτό που μαθαίνει, με το μυστήριο να παραμένει άλυτο. Τίποτα δεν τον σταματά, ωστόσο, από το να ανακαλύψει την εμπλοκή του Ισίδωρου…

Διαβάστε επίσης:

Άγριες Μέλισσες – Spoiler: Ένας απρόσμενος θάνατος συγκλονίζει το Διαφάνι

Λάκης Λαζόπουλος: Αρθρογράφος με εβδομαδιαία στήλη στο news247

Πέθανε ο δημοσιογράφος της ΕΡΤ3 Νίκος Τσιαούσης

Keywords
Τυχαία Θέματα