Η «κόκκινη κάρτα» για την Θράκη, ο νέος πρόεδρος της Βουλής και οι αλλαγές στα ΜΜΕ

Το είχαμε γράψει πριν μέρες. Όχι προεκλογικές αντιπαραθέσεις με φόντο την μουσουλμανική μειονότητα στη Θράκη. Τώρα που άναψε ο καυγάς, κάποιοι ενοχλήθηκαν γιατί ο Τσίπρας πήγε στον Σαρμά για να επισημάνει τους κινδύνους από μια τέτοια πολιτική κόντρα. Και που θέλατε να πάει; Στον… Δένδια;

Ας σταματήσει εδώ το σήριαλ για να μην έχουμε άσχημο τέλος.

Πολλές διαμαρτυρίες δέχτηκε η στήλη από πρώην υπουργούς για την χθεσινή αναφορά ότι οι μισοί απ’ αυτούς θα μείνουν εκτός κυβερνητικού σχήματος. Και

τι είμαστε εμείς ρε παιδιά; Εμείς φτιάχνουμε την λίστα; Εμείς, απλώς είμαστε το… μαντείο.

Αλλά μιας και πιάσαμε τους υπουργούς να σας πω ότι μια έκπληξη μας περιμένει και για την προεδρία της Βουλής. Όχι, δεν θα είναι πρόεδρος ο κ. Τασούλας. Για τη θέση, λένε κάποιοι, ο Μητσοτάκης θα προτείνει πρόσωπο που θα σηματοδοτεί αλλαγές στην λειτουργία της Βουλής σε μια πιο ευρωπαϊκή βερσιόν.

Μετά τις εκλογές έρχονται και ανακατατάξεις. Όχι μόνο στον καιρό – αυτές πια τις έχουμε συνηθίσει και έτσι θα πάνε – αλλά και σε επιχειρηματικό και σε μιντιακό επίπεδο.

Να περιμένετε λοιπόν σημαντικές αλλαγές στο χάρτη των ΜΜΕ – κυρίως τον τηλεοπτικό – και σε διάφορα deal από τους μεγάλους ομίλους.

Διαβάστε επίσης:

Τα γκάλοπ που θα δουν τα μάτια σας, μια ντουζίνα υπουργοί στον πάγκο και το «φεύγει – μένει» του Τσίπρα

Ποια κόμματα μπαινοβγαίνουν στη Βουλή και οι προβλέψεις (για κουβά) των μη χρήσιμων ηλιθίων

Η απειλή Μητσοτάκη για εκλογές τον Αύγουστο και η σφοδρή αντίδραση της… Παναγίας της Τήνου!

Keywords
Τυχαία Θέματα