Η μάχη της δεκαετίας: «Τελικός» πρωταθλήματος για Παναθηναϊκό και ΑΕΚ

Όλη η ποδοσφαιρική Ελλάδα έχει στραμμένα τα μάτια της στο μεγάλο ντέρμπι της Λεωφόρου, εκεί που το βράδυ της Κυριακής στις 20:00 ο Παναθηναϊκός θα υποδεχθεί την ΑΕΚ σε ένα κατάμεστο γήπεδο με το τελικό αποτέλεσμα να κρίνει σε πολύ μεγάλο βαθμό τον φετινό πρωταθλητή της Super League.

Οι

δύο ομάδες ισοβαθμούν στους 75 βαθμούς και απέχουν 12 ολόκληρους από τον τρίτο Ολυμπιακό. Ο Παναθηναϊκός πάει για δυο αποτελέσματα καθώς εκτός από την νίκη τον βολεύει και η ισοπαλία ενώ η ΑΕΚ θέλει μόνο νίκη προκειμένου να πάρει κεφάλι στη βαθμολογία. Σε περίπτωση που υπάρξει νικητής, αυτός θα έχει πάρει ένα τεράστιο προβάδισμα για την κατάκτηση του τίτλου καθώς στις τρεις αγωνιστικές που απομένουν θα έχει το περιθώριο να κάνει ακόμα και μια ήττα ενώ σε περίπτωση ισοπαλίας, το προβάδισμα θα ανήκει στον Παναθηναϊκό με την ΑΕΚ να ευελπιστεί να «στραβοπατήσουν» οι «πράσινοι» σε ένα από τα υπόλοιπα ματς που τους απομένουν.

Σύμφωνα με εκτιμήσεις, ο Παναθηναϊκός θα ξεκινήσει με τους: Μπρινιόλι, Κότσιρα, Σέκενφελντ, Μάγνουσον, Πέρεθ, Τσέριν, Κουρμπέλη, Σάντσεθ, Μπερνάρ, Μαντσίνι ή Παλάσιος και Σποράρ. Η ΑΕΚ από τη μεριά της αναμένεται να ξεκινήσει με τους: Αθανασιάδη, Ρότα, Βίντα, Μουκουντί, Χατζισαφί, Σιμάνσκι, Πινέδα, Άμραμπατ, Γκατσίνοβιτς, Τσούμπερ και Γκαρσία. Η αναμέτρηση θα ξεκινήσει στις 20:00 και θα καλυφθεί τηλεοπτικά από το Cosmote Sport 1.

Την ίδια ώρα θα γίνουν και τα δυο άλλα παιχνίδια των play off. Ο ΠΑΟΚ θα υποδεχθεί τον Άρη στην Τούμπα με τους φιλοξενούμενους να έχουν ήδη εξασφαλίσει ουσιαστικά το ευρωπαϊκό εισιτήριο και τους γηπεδούχους να θέλουν την νίκη προκειμένου να έχουν ελπίδες έστω για την τρίτη «προνομιούχο» θέση που οδηγεί στο Europa League ενώ ο Ολυμπιακός, που επίσης δεν του έχει απομείνει τίποτα άλλο να διεκδικήσει πέρα από την τρίτη θέση, υποδέχεται τον αδιάφορο Βόλο στο «Καραϊσκάκης» και θέλει για λόγους γοήτρου να επιστρέψει στις νίκες έπειτα από τις τρεις συνεχόμενες ήττες που έθεσαν εκτός στόχων απομακρύνοντάς τον για τα καλά από την διεκδίκηση του πρωταθλήματος.

Διαβάστε επίσης:

Γιάννης Αντεκούνμπο: Αποθέωσε τον Έλληνα άσο ο Στίβεν Κερ (Video)

Madrid Open: Πρόκριση με ανατροπή για τον Τσιτσιπά (Video)

Γιοβάνοβιτς: «Ζούμε την επιστροφή μας»

Keywords
Τυχαία Θέματα