Η Μαρίνα Σάττι συστήνεται στον κόσμο της Eurovision: «Ανυπομονώ να παρουσιάσω τη μουσική μας»

Η Μαρίνα Σάττι συστήθηκε και επίσημα, την Τρίτη (19/12), στο κοινό της Ευρώπης ως η εκπρόσωπος της Ελλάδας στον διαγωνισμό τραγουδιού της Eurovision 2024, ο οποίος θα γίνει τον ερχόμενο Μάιο στο Μάλμε της Σουηδίας.

Συγκεκριμένα, σε σχετικό βίντεο που αναρτήθηκε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης του διαγωνισμού τραγουδιού της Eurovision,

η Μαρίνα Σάττι ανέφερε: «Γεια στον κόσμο της Eurovision. To όνομά μου είναι Μαρίνα Σάττι και έρχομαι από την Ελλάδα. Ανυπομονώ να έρθω στο Μάλμε, στη Σουηδία, τον Μάιο να παρουσιάσω λίγο από τη μουσική μας και τον πολιτισμό μας, την ατμόσφαιρά μας, την ενέργειά μας, τους χορούς μας. Ελπίζω να σας δω εκεί!».

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Eurovision Song Contest (@eurovision)

Το τραγούδι που θέλει η Μαρίνα Σάττι για τη Eurovision 2024

Υπενθυμίζεται ότι στην πρώτη της συνέντευξη ως εκπρόσωπος της Ελλάδας στη Eurovision 2024, που μεταδόθηκε στις 14 Νοεμβρίου, η Μαρίνα Σάττι δήλωσε πως θα ήθελε ένα ρυθμικό τραγούδι σε ελληνικό στίχο για τον διαγωνισμό, προκειμένου να «δείξουμε τη σύγχρονη εικόνα της χώρας».

Συγκεκριμένα, σε σχετικές δηλώσεις της στην εκπομπή «Στούντιο 4» της ΕΡΤ, η Μαρίνα Σάττι είχε αναφέρει: «Δεν μπορώ να φανταστώ τι θα γίνει στις 11 Μαΐου στο Μάλμε, είμαστε ακόμα πολύ μακριά. […] Πρέπει να βρούμε το τραγούδι, την ιστορία που θα πούμε και εκεί πάνω θα χτίσουμε». Κατόπιν, η τραγουδίστρια πρόσθεσε: «Θα ήθελα να φτιάξω ένα πρότζεκτ που να είναι σύγχρονο, να αντιπροσωπεύει τη γενιά μου και τη νέα Ελλάδα, πέρα από τα στερεότυπα που έχουν οι Ευρωπαίοι για εμάς, αλλά και να είναι σχετικό ώστε να μπορέσουν να χορέψουν και να ταυτιστούν». Επίσης, η ίδια είπε πως το αγγλόφωνο power pop τραγούδι είναι μακριά από το είδος που υπηρετεί.

Έτσι, λοιπόν, η Μαρίνα Σάττι βρίσκεται στη διαδικασία ανεύρεσης του κατάλληλου τραγουδιού με το οποίο θα εκπροσωπήσει την Ελλάδα στον διαγωνισμό της Eurovision 2024. Για τον λόγο αυτόν, σε συνεργασία με τη Minos-EMI/Universal και την ΕΡΤ, πέρα από τα δικά της κομμάτια, ακούει και τις περίπου 150 συνθέσεις που κατατέθηκαν για λογαριασμό της στη Δημόσια Ραδιοτηλεόραση.

To εντυπωσιακό σκηνικό που θα φιλοξενήσει τον διαγωνισμό

Ο ραδιοτηλεοπτικός φορέας της Σουηδίας, SVT, έδωσε στη δημοσιότητα φωτογραφίες της σκηνής αλλά και του σχεδιασμού του φωτισμού για τον Διαγωνισμό Τραγουδιού της Eurovision 2024 που θα διεξαχθεί στο Malmö Arena της Σουηδίας. Κινητοί κύβοι LED, δάπεδα LED, σύγχρονα φώτα και video επί σκηνής θα συνδυαστούν για να δημιουργήσουν θεαματικές εναλλαγές εικόνων μέσα στην αρένα.

Η σκηνή τοποθετείται ακριβώς στη μέση του κοινού, και έχει σχήμα σταυρού, δημιουργώντας μια μοναδική εμπειρία 360 μοιρών που το κοινό και οι τηλεθεατές θα ζήσουν τον Μάιο.

Όπως αναφέρει το gpstomusic.gr, πίσω από την υλοποίηση του project είναι οι Florian Wieder ως σχεδιαστής παραγωγής και ο Fredrik Stormby ως σχεδιαστής φωτισμού αλλά και οθόνης.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Eurovision Song Contest (@eurovision)

Διαβάστε επίσης:

Πουλήθηκε σε δημοπρασία το μηχανικό κεφάλι του E.T., του πιο διάσημου εξωγήινου

Άλεκ Μπάλντουιν: Έχασε την ψυχραιμία του και καυγάδισε με διαδηλωτές υπέρ της Παλαιστίνης (Videos)

Ράιαν Ρέινολντς και Ρομπ Μακέλενι αναπαράγουν το πασίγνωστο εξώφυλλο των Wham!

Keywords
Τυχαία Θέματα
Μαρίνα Σάττι, Eurovision, Ανυπομονώ,marina satti, Eurovision, anypomono