Η νέα κωμική σειρά «Είμαι η Τζο» του ΑΝΤ1+ «ανεβαίνει» στις 7 Ιουλίου

Η νέα κωμική σειρά «Είμαι η Τζο» του ΑΝΤ1+ έρχεται στις 7 Ιουλίου. Στερεότυπα, ξεπερασμένες αντιλήψεις, κοινωνικούς στιγματισμούς και «ταμπέλες» θίγει με χιούμορ η νέα σειρά «Είμαι η Τζο», μόλις οκτώ επεισοδίων, με την Ιωάννα Ασημακοπούλου.

Κεντρική φιγούρα η Τζο, μια νέα γυναίκα στο κατώφλι των 40, τσουπωτή, χωρίς σχέση. Ολέθριος συνδυασμός δεδομένων

για τον κοινωνικό περιγυρό της Τζο, η οποία όμως τα έχει καλά με τον εαυτό της, αν κι έχει τις αγωνίες της.

Η Τζο έχει- κλασική- μαμά η οποία δεν παραλείπει να της υπενθυμίζει συνεχώς ότι πρέπει να παντρευτεί ή, έστω, να κάνει ένα παιδί. Η αδερφή της την πρήζει να γίνει πιο δυναμική. Οι φίλοι της ναι µεν τη στηρίζουν, αλλά δεν την καταλαβαίνουν.

Σαν χαριστική βολή μοιάζει η «απανταχούσα» από τον άνδρα με τον οποίο είναι ερωτευμένη, επιδρά καταλυτικά διότι η Τζο αποφασίζει να πάρει την κατάσταση στα χέρια της και να αποφασίζει εκείνη , ανεπηρέαστη, για τη ζωή της.

Η σειρά, σε ιδέα της ηθοποιού είναι σε σενάριο των Παναγιώτη Χριστόπουλου και Αρτέμιδος Γρύμπιλα και σκηνοθεσία Κωνσταντίνου Πιλάβιου. Παίζουν μαζί με την Ασημακοπούλου και οι Άρτεμις Γρύμπλα, Χάρης Τζωρτζάκης, Μιχάλης Συριόπουλος κ.α.

Οι συνδρομητές του ΑΝΤ1+ θα έχουν πρόσβαση και στα οκτώ επεισόδια της σειράς, τα οποία θα είναι διαθέσιμα στην πλατφόρμα ροής ταυτόχρονα στις 7 Ιουλίου.

Διαβάστε επίσης:

Mega: Το συγκλονιστικό κλιπ της νέας σειράς «Το Ναυάγιο»

ΕΡΤ: Ετοιμάζεται νέα σειρά – Ο «Τρίτος όροφος» (Photo)

Σασμός – Spoiler: Η Καλλιόπη δέχεται να παντρευτούν Αστέρης και Αργυρώ υπό έναν όρο (Video)

Keywords
Τυχαία Θέματα
Είμαι, Τζο, ΑΝΤ1+, 7 Ιουλίου,eimai, tzo, ant1+, 7 iouliou