Η πρώτη φωτογραφία της Λυδίας δύο χρόνια μετά τη δολοφονία της Καρολάιν (φωτο)

Φωτογραφία της 2,5 χρονών εγγονής του Λυδίας ανέβασε ο 79χρονος παππούς της Ντέιβιντ Κράουτς, πατέρας της αδικοχαμένης Καρολάιν.

Η μικρή Λυδία τον τελευταίο καιρό μένει με τη γιαγιά της στις Φιλιππίνες με την ελπίδα μιας καινούργιας αρχής. Οι γονείς της Καρολάιν πήραν την απόφαση να φύγουν από την Ελλάδα και να πουλήσουν το οικογενειακό τους σπίτι στην Αλόννησο, στο οποίο έζησαν για πάνω από 20 χρόνια με την κόρη τους Καρολάιν η οποία δολοφονήθηκε από

τα χέρια του συζύγου της Μπάμπη Αναγνωστόπουλου στα Γλυκά Νερά.

Η μικρή Λυδία. Photo: Daily Mail

Η φωτογραφία δημοσιεύτηκε στην Daily Mail όπου ο παππούς της έκανε αποκλειστικές δηλώσεις. Μεταξύ άλλων ανέφερε: «Το μόνο μου καθήκον τώρα είναι να φροντίζω την κόρη της, τη Λυδία, η οποία τώρα είναι χωρίς μητέρα και πατέρα, και να διασφαλίσω πως θα ανατραφεί όπως θα την είχε αναθρέψει η μητέρα της. Αυτό μπορώ να το κάνω μόνο στις Φιλιππίνες, μακριά από την κακοήθη παρουσία του πατέρα της».

Η μικρή είναι πλέον 2,5 χρονών και ζει με τη γιαγιά της και την ετεροθαλή αδερφή της μητέρας της. Ο παππούς της σκοπεύει να κλείσει τις υποθέσεις του στην Ελλάδα και να μετακομίσει μόνιμα στις Φιλιππίνες για να βοηθήσει στην ανατροφή της μικρής Λυδίας.

Διαβάστε επίσης:

Πάσχα 2023: Γεμάτα φεύγουν τα πλοία από τα λιμάνια (Video)

Αρσάκειο: Σοκάρουν τα σημάδια στον λαιμό του 15χρονου – Μήνυση για απόπειρα ανθρωποκτονίας καταθέτουν οι γονείς (Video)

Τη Μεγάλη Πέμπτη η κηδεία του Γιώργου Μπόμπολα

Keywords
Τυχαία Θέματα