Η συνέντευξη του Π. Καμμένου: Δεν δίνουμε ψήφο εμπιστοσύνης στην κυβέρνηση (Live)

Πολιτική

Συνέντευξη τύπου σχετικά με τις δραματικές εξελίξεις στην κυβέρνηση δίνει αυτή την ώρα ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ Πάνος Κάμμένος.

Όπως είναι γνωστό, νωρίτερα ο κ. Καμμένος συναντήθηκε με τον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα και μετά το τέλος του ραντεβού ανακοίνωσε την αποχώρηση των ΑΝΕΛ από την κυβέρνηση.

Ο κ. Καμμένος ξεκαθάρισε ότι εξαρχής ότι

δεν δέχεται καμία λύση με χρήση του ονόματος Μακεδονία «και αυτό καλούμαστε να εκτελέσουμε σήμερα σαν λαϊκή εντολή. Γι' αυτό ανακοίνωσα σήμερα στον πρωθυπουργό ότι οι ΑΝΕΛ αποχωρούν από την κυβέρνηση, μία κυβέρνηση που πονάμε, γιατί τη χτισαμε μαζί με τον ΣΥΡΙΖΑ, που τη δεδομένη στιγμή αν δώσουμε την εμπιστοσύνη μας, θα είναι σαν να δίνουμε τη συμφωνία μας στη Συμφωνία των Πρεσπών, την παράδοση της Μακεδονίας».

Όσον αφορά στο μέλλον των στελεχών των ΑΝΕΛ στην κυβέρνηση τόνισε ότι «αν κάποιοι ανταλλάξουν την κυβερνητική τους θέση με την ψήφιση της συμφωνίας θα διαγραφούν απο τους ΑΝΕΛ».

Επισήμανε, δε, ότι «η πρόταση για ψήφο εμπιστοσύνης γίνεται από υπερευαισθησία του πρωθυπουργού καθώς δεν υπήρχε κανένας λόγος να το κάνει».

ΑΝΕΛΚαμμένοςΚυβέρνησησυνέντευξηHas video: Exclude from popular: 0
Keywords
Τυχαία Θέματα