Ηλεία: Άκαρπες οι έρευνες για τον 50χρονο – Bρέθηκαν ρούχα του και προσωπικά του αντικείμενα

Άκαρπες παραμένουν οι έρευνες για τον εντοπισμό του 50χρονου που παρασύρθηκε με το αυτοκίνητο από χείμαρρο στην Ηλεία. Ανεμενόταν να συνεχιστούν με το πρώτο φως της ημέρας.

Οπως είναι γνωστό η 38χρονη σύντροφός του 50χρονου βρέθηκε χθες νεκρή.

Συγκεκριμένα δύτες με βάρκες και σκαπτικά μηχανήματα ανέσυραν μέσα από τη λάσπη το μισοβυθισμένο αυτοκίνητο του ζευγαριού που παρασύρθηκε από χείμαρρο στο Πλουτοχώρι Ηλείας ενώ λίγα μέτρα πιο πέρα βρέθηκε η σορός της 38χρονης.

Πεζοπόρα τμήμα θα εξακολουθήσουν να

επιχειρούν και σήμερα με σκοπό να βρουν οποιοδήποτε ίχνος του αγνοούμενου.

Έχουν βρεθεί κάποια ρούχα και προσωπικά αντικείμενα, τα οποία αναγνώρισε και παρέλαβε ο πατέρας του αγνοούμενου.

Το χρονικό της τραγωδίας

Το αυτοκίνητο του ζεύγους παρασύρθηκε λίγο πριν από τις 9 το βράδυ της Δευτέρας (15/1), στην προσπάθειά τους να φτάσουν στο Πλουτοχώρι Ηλείας.

Ο 50χρονος, αυτοκινητιστής στο επάγγελμα, φαίνεται να επιχείρησε την ώρα της ισχυρής βροχόπτωσης μαζί με την σύντροφό του, να διασχίσει το γεφύρι στην είσοδο του χωριού και παρασύρθηκε από τα ορμητικά νερά. Τριάντα μέτρα πριν τη γέφυρα, τα νερά οδήγησαν το όχημα στην αριστερή πλευρά του δρόμου όπου σφήνωσε πάνω σε ένα κράσπεδο, με αποτέλεσμα να μην ανοίγει η πόρτα του οδηγού.

Η πίεση του νερού ήταν τέτοια που δεν επέτρεπε όμως ούτε την πόρτα της συνοδηγού να ανοίξει. Άμεσα ζήτησαν βοήθεια και μεγάλα οχήματα του δήμου ξεκίνησαν για το σημείο. Ωστόσο, το κράσπεδο δεν άντεξε την πίεση, έσπασε και το αυτοκίνητο έπεσε στον χείμαρρο.

Διαβάστε επίσης

Άνδρας έπεσε στο λιμάνι του Πειραιά – Ανασύρθηκε από Λιμενικούς

Εξαφάνιση στο Μεσολόγγι: Βρήκαν κηλίδα αίματος σε βάρκα – «Ξεψαχνίζουν» κλήσεις και επικοινωνίες του κρεοπώλη

Δολοφονία Ζαμπούνη: Από τον Ιούνιο γνώριζαν για το συμβόλαιο θανάτου, έκθετη η ΕΛΑΣ – Στο «μικροσκόπιο» το λαθρεμπόριο καυσίμων

Keywords
Τυχαία Θέματα
Ηλεία, Άκαρπες, 50χρονο – Πάλεψαν,ileia, akarpes, 50chrono – palepsan