Ιωάννα Μαλέσκου: Η αντίδρασή της όταν ρώτησαν τον Χεζόνια για εκείνη-Πώς ξεκίνησε το «ειδύλλιο» (photos/videos)

Συνέχεια στο σίριαλ που εκτυλίσσεται στα social media μεταξύ του σταρ του μπασκετικού Παναθηναϊκού Μάριο Χεζόνια και της Ιωάννας Μαλέσκου, έδωσε η παρουσίαστρια όταν σχολίασε απόσπασμα συνέντευξης του Μάριο ο οποίος άφησε να εννοηθεί ότι ισχύουν τα αισθήματα του για εκείνη.Όλα ξεκίνησαν από ένα like στο Instagram

από τον Μάριο, ο οποίος γενικά είναι πολύ μετριοπαθής στα social media, στην Ιωάννα Μαλέσκου το οποίο πυροδότησε φήμες για φλερτ ανάμεσα στον μπασκετμπολίστα και την παρουσιάστρια του ΣΚΑΪ.

Έτσι οι οπαδοί του τριφυλλιού, που έχουν πάθει παράκρουση με την άφιξη του Χεζόνια στο τριφύλλι ξεκίνησαν να στέλνουν εκατοντάδες μηνύματα στη Μαλέσκου παρακαλώντας την να ανταποκριθεί στο φλερτ για να παραμείνει για πάντα ο παίκτης στην Ελλάδα και τον Παναθηναϊκό.

Από την άλλη, η Ιωάννα Μαλέσκου διέψευσε τις φήμες που τους θέλουν να έχουν έρθει κοντά, ωστόσο έκανε follow τον Χεζόνια, όχι από το δικό της λογαριασμό, αλλά από το προφίλ της

Τελευταία εξέλιξη στο σίριαλ που κάνει τον γύρο του διαδικτύου είναι η συνέντευξη του Μάριο Χεζόνια στο gazzetta. Στην τελευταία ερώτηση της αποκαλυπτικής συνέντευξης, ο δημοσιογράφος ρωτάει έμμεσα για την Ιωάννα Μαλέσκου, τον παίκτη του Παναθηναϊκού: «Τελευταία ερώτηση, μη μπασκετική. Και θα σου την κάνω, γιατί πολλοί φίλοι μου θέλουν να σε ρωτήσω: Ποια είναι η αγαπημένη σου Ελληνίδα τηλεπαρουσιάστρια;». Ο Μάριο Χεζόνια γέλασε και απάντησε με νόημα: «Νομίζω ξέρεις…».

View this post on Instagram

A post shared by leoforos.13 (@_leoforos_)

Την απάντηση του μπασκετμπολίστα του Παναθηναϊκού σχολίασε το μεσημέρι της Τετάρτης η Ιωάννα Μαλέσκου, η οποία αφού είδε το συγκεκριμένο απόσπασμα είπε: «Αρχικά είναι γλυκύτατος και ένας εξαιρετικός παίκτης ο Μάριο, ο Χεζόνια. Είναι σούπερ Μάριο, να τα λέμε και αυτά. Λατρεύεται από το σύνολο των Παναθηναϊκών. Είναι παιχτούρα. Υπάρχουν πολλές αξιόλογες Ελληνίδες παρουσιάστριες… Πάμε σε ένα άλλο θέμα. Ντροπή μας. Τα φιλιά μας στον σούπερ Μάριο, είναι ένας εξαιρετικός παίκτης».

Keywords
Τυχαία Θέματα