ΗΠΑ: Φιλοδώρημα 1.000 δολαρίων άφησε σε μια σερβιτόρα o… Άι Βασίλης

Ανήμερα Χριστούγεννα και η 29χρονη Κάλι Μπλου πήγε όπως κάθε μέρα στη δουλειά της στο εστιατόριο Gus’s Diner, που βρίσκεται στο Σαν Πρέρι, έξω από το Μάντισον του Ουισκόνσιν.

Ήταν γύρω στις 6 τα ξημερώματα, δεν υπήρχαν πολλοί πελάτες στο κατάστημα και η νεαρή σερβιτόρα έπιασε κουβέντα με έναν από τους πελάτες. Όταν ο συγκεκριμένος πελάτης έφυγε από το εστιατόριο, η Κάλι Μπλου

είχε στα χέρια της φιλοδώρημα 1.000 δολαρίων.

Ο γενναιόδωρος πελάτης ήταν ο Μάικλ Τζόνσον, πρόεδρος της αλυσίδας κλαμπ Boys & Girls, στην κομητεία Ντέιν. Όπως δήλωσε ο ίδιος στην τοπική εφημερίδα Wisconsin State Journal, έψαχνε υπαλλήλους για την αλυσίδα καταστημάτων που διατηρεί.

Ανάμεσα στις αγγελίες που πήρε ήταν μία από την Κάλι Μπλου. Ο Μάιλ Τζόνσον πήγε στο εστιατόριο Gus’s Diner γιατί ήταν ανοιχτό εκείνη την ώρα που τον ενδιέφερε, αλλά και γιατί ήθελε να δει ο ίδιος την συμπεριφορά της σερβιτόρας που είχε δείξει ενδιαφέρον για την αγγελία της επιχείρησής του.

Προφανώς ο Μάικλ Τζόνσον έμεινε ικανοποιημένος από τον επαγγελματισμό της σερβιτόρας και για να την δελεάσει να αφήσει την δουλειά της στο Gus’s Diner, ώστε να ενταχθεί στη δική του επιχείρηση, έβαλε το χέρι στην τσέπη και της άφησε ένα πολύ μεγάλο φιλοδώρημα.

Η Κάλι Μπλου είναι έκπληκτη και πολύ χαρούμενη από το απρόσμενο δώρο και λέει πως θα το χρησιμοποιήσει για την συντήρηση των τεσσάρων αλόγων που έχει, και τα οποία υπεραγαπά.

Διαβάστε επίσης:

Η Kabuso, η πιο διάσημη σκυλίτσα του Ίντερνετ, είναι σοβαρά άρρωστη (Photos)

Τύχη βουνό! Ναυαγός σώθηκε μένοντας γαντζωμένος σε σημαδούρα επί δύο μέρες

Η ιστορία του ανθρώπου που έβαλε στοίχημα να φυτέψει 5 εκατομμύρια δέντρα στην πατρίδα του (Photos/Video)

Keywords
Τυχαία Θέματα