Ηράκλειο – Πυροβολισμοί στο Γάζι: Η στιγμή της σύλληψης του 35χρονου πιστολέρο (Video)

Τη στιγμή της σύλληψης του 35χρονου άνδρα στο Γάζι Ηρακλείου, ο οποίος έβγαλε όπλο και άρχισε να πυροβολεί εναντίον των αστυνομικών που τον καταδίωκαν, κατέγραψε με το κινητό του αυτόπτης μάρτυρας.

Στο βίντεο, το οποίο δημοσίευσε neakriti.gr φαίνονται άνδρες της αστυνομίας να έχουν ακινητοποιήσει τον δράστη στην άσφαλτο, ενώ την ίδια ώρα φτάνουν και ενισχύσεις.

Κάτοικοι της περιοχής είναι εμφανώς σοκαρισμένοι από το πρωτόγνωρο περιστατικό της ανταλλαγής πυροβολισμών στη μέση του πιο πολυσύχνατου δρόμου του δήμου Μαλεβιζίου.

Υπενθυμίζουμε ότι

όλα συνέβησαν το μεσημέρι της Τρίτης (14/2), όταν όχημα της ΕΛΑΣ με συμβατικές πινακίδες, παρακολουθούσε το τζιπ που οδηγούσε ο 35χρονος.

Όταν, επιχείρησαν να τον σταματήσουν και ξεκίνησε καταδίωξη, εκείνος έβγαλε όπλο και άρχισε να πυροβολεί εναντίον των αστυνομικών.

Οι άνδρες της ΕΛΑΣ ανταπέδωσαν τα πυρά και τον τραυμάτισαν για να τον συλλάβουν. Ωστόσο, τραυματίστηκε και ένας 35χρονος αξιωματικός κι ένας 22χρονος πολίτης που κάθονταν σε καφετέρια.

Όπως έγινε γνωστό, ο 35χρονος είχε στην κατοχή του, όπλο και φυσίγγια, τα οποία κατείχε χωρίς νόμιμη άδεια, αλλά και ποσότητα ναρκωτικών που εντοπίστηκαν και κατασχέθηκαν.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο άνδρας έχει απασχολήσει τις Αρχές στο παρελθόν για υποθέσεις ναρκωτικών.

Διαβάστε επίσης:

Νεκτάριος Σαντορινιός: Σήμερα στη Ρόδο η κηδεία του βουλευτή

Τρίκαλα: 26χρονη κατήγγειλε άγρια κακοποίηση από τον σύζυγό της – H μητέρα της είχε δολοφονηθεί από τον πατέρα της (Video)

Εορτολόγιο: Ποιοι γιορτάζουν σήμερα Τετάρτη 15 Φεβρουαρίου

Keywords
Τυχαία Θέματα
Ηράκλειο – Πυροβολισμοί, Γάζι, 35χρονου, Video,irakleio – pyrovolismoi, gazi, 35chronou, Video