Ισοδυναμία τηλεθέασης ανάμεσα σε Alpha και Mega

Ίσα μερίδια (14,6%) τηλεθέασης απέσπασαν την Τρίτη, Alpha και Mega, από την πίτα τηλεθέασης. Η συγκριτικά πεσμένη απόδοση της πρωινής ζώνης του Mega, συγκριτικά με αυτή του Alpha, ισοσκελίστηκε από την καλή απόδοση της απογευματινής ζώνης του σταθμού αλλά και του prime time, χάρη κυρίως στο επεισόδιο της σειράς «Η γη της ελιάς».

Στο

αντίπαλο τηλεοπτικό δέος, τον Alpha, στην συνολικά βελτιωμένη απόδοση του, συγκριτικά με την ίδια μέρα της προηγούμενης εβδομάδας αλλά με την προχθεσινή, ρόλο έπαιξαν η πρωινή ζώνη, καθώς στη διάρκεια του  «Happy day» ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ και αρχηγού της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης, Αλέξη Τσίπρα παραχώρησε συνέντευξη στην Σταματίνα Τσιμτσιλή, αλλά και η απόδοση του κεντρικού δελτίου του καναλιού, στη διάρκεια του οποίου ο πρωθυπουργός Κυριακός Μητσοτάκης έδωσε συνέντευξη στον Αντώνη Σρόιτερ. Βαρόμετρο επίσης ήταν και ο «Σασμός», να τα λέμε μι αυτά.

Φαίνεται πάντως  από την συγκριτική παρατήρηση  των δύο σειρών ότι προβάδισμα, με μικρή διαφορά, κατάφερε να αποκτήσει εκείνη του Mega.

Το τρίτο σε μέγεθος κομμάτι από την πίτα τηλεθέασης απέσπασε ο Σκάι, χάρη κυρίως στο  «Survivor all star» και την βελτιωμένη απόδοση του μεσημεριανού δελτίου ειδήσεων του. Ο σταθμός του Φαλήρου εμφάνισε σταθερότητα στην απόδοση του με μέγεθος μεριδίου άνω του 13%.

Σημάδια σταθερότητας εμφάνισε και ο ΑΝΤ1, αν και με τάση μικρής υποχώρησης την Τρίτη. Ακλόνητο επίσης και το Star. Και προχθές και χθες είχε το ίδιο μερίδιο. Σχεδόν ισοδύναμα ήταν Open και ΕΡΤ1.

Χωρίς ιδιαίτερες διακυμάνσεις ήταν επίσης Μακεδονία TV, ΕΡΤ3 (ο συναρπαστικός αγώνας βόλεϊ Ολυμπιακού- ΠΑΟΚ έφερε τηλεθεατές στο κανάλι τηρουμένων των αναλογιών) και ΕΡΤ2.

Διαβάστε επίσης:

Ο Πορτοσάλτε κατά ταυτόχρονης αύξησης μισθών – μείωσης τιμών – ρύθμισης χρεών (Video)

ΗΠΑ: Απολύσεις προβεβλημένων δημοσιογράφων – Κύμα αμφισβήτησης των media

Τηλεθέαση: Ισόπαλη η «μάχη» των σειρών «Σασμός» και «Η γη της ελιάς» τη Δευτέρα

Keywords
Τυχαία Θέματα
Ισοδυναμία, Alpha, Mega,isodynamia, Alpha, Mega