«Καμπανάκι» από την UEFA: Προειδοποίησε τον ΠΑΟΚ για την Τούμπα ενόψει Χάιντουκ

Ο ΠΑΟΚ θα υποδεχθεί τη Χάιντουκ στην Τούμπα την Πέμπτη (17/8), με στόχο την πρόκριση στα προκριματικά του Conference League, σε ένα ματς που θα βρίσκεται όμως στο «μικροσκόπιο» της UEFA.

Αυτή τη φορά το καμπανάκι των ανθρώπων της UEFA ήχησε σοβαρά στα αφτιά των «ασπρόμαυρων», πιο συγκεκριμένα του Μάκη Γκαγκάτση, ο οποίος στη διάρκεια

συνομιλιών που είχε μαζί τους αντιλήφθηκε ότι η κατάσταση, αναφορικά με συμπεριφορά των οπαδών του ΠΑΟΚ, είναι οριακή και άκρως επικίνδυνη για τον ίδιο τον σύλλογο.

Τα υψηλόβαθμα στελέχη της UEFA επισήμαναν σε αυστηρό τόνο προς τον αντιπρόεδρο και CEO της ΠΑΕ ΠΑΟΚ πως το γήπεδο της Τούμπας κινδυνεύει με τιμωρία «κεκλεισμένων των θυρών», και όχι μόνο της Θύρας 4, εξαιτίας των επαναλαμβανόμενων τιμωριών για χρήση πυρσών, κροτίδων και συσκευών λέιζερ.

Ένας πυρσός, μία κροτίδα ή η χρήση λέιζερ είναι αρκετά για να φέρουν το… λουκέτο στην Τούμπα για τα επόμενα παιχνίδια της ομάδας του Λουτσέσκου στην Ευρώπη, φέτος ή την επόμενη σεζόν.

Ως εκ τούτου, οι άνθρωποι του ΠΑΟΚ καθιστούν την προσοχή στους οπαδούς τους, ώστε να προφυλαχθεί η έδρα της ομάδας και να μην γίνουν τα επόμενα ματς, κεκλεισμένων των θυρών.

Διαβάστε επίσης:

«Γη και ύδωρ» προσφέρει η Αλ Χιλάλ για τον Νεϊμάρ – Ζαλίζει το ποσό

Μαρσέιγ – Παναθηναϊκός: Απαγορεύονται οπαδοί του «τριφυλλιού» στη Μασσαλία

Μυρίζει… μπαρούτι στο ποδόσφαιρο: Τα ματς φωτιά σε Ζάγκρεμπ-Μασσαλία και ένα περίεργο δημοσίευμα της Daily Mail για την OPAP Arena

Keywords
Τυχαία Θέματα