Κακοκαιρία Daniel: Η συγκινητική φωτογραφία ενός άντρα που σώζει κόκορα από τις πλημμύρες στα Τρίκαλα

Ένα συγκινητικό στιγμιότυπο μέσα στην εικόνα του ζόφου και της καταστροφής που αντιμετωπίζουν και τα Τρίκαλα λόγω κακοκαιρίας Daniel, αποτύπωσε ο φωτογραφικός φακός.

Μέσα στους πλημμυρισμένους δρόμους και τις λάσπες, ένας άντρας σώζει έναν κόκορα από μια πλημμυρισμένη αυλή στο χωριό Πηνειάδα Τρικάλων, κατά τη διάρκεια της κακοκαιρίας Daniel, το πρωί της Παρασκευής 08 Σεπτεμβρίου 2023.

Την ίδια ώρα δεκάδες άνθρωποι κοιτάζουν από ψηλά, από την Ε.Ο. Λάρισας – Τρικάλων στο βάθος προς την περιοχή

Κλοκοτός και Γεωργανάδες τα σπίτια τους να έχουν χαθεί στο νερό και αγωνιούν για το μέλλον τους, καθώς οι καλλιέργειές τους έχουν βυθιστεί μέσα στο νερό και τη λάσπη…

Πολλοί κάτοικοι της περιοχής έμειναν ξάγρυπνοι όλη τη νύχτα, αν και μεταφέρθηκαν στο πρώην δημαρχείο του δήμου Οιχαλίας και στο 2ο δημοτικό σχολείο Οιχαλίας, για να ξεκουραστούν.

Αυτό είναι το σκηνικό στον δήμο Φαρκαδόνας της Περιφερειακής Ενότητας Τρικάλων, ένα δήμο που γειτνιάζει με τον πολύπαθο δήμο Παλαμά, όπου κι αυτός μετρά τις πληγές του από την επέλαση της κακοκαιρίας Daniel. Τεράστια προβλήματα υπάρχουν και στα Μεγάλα Καλύβια του δήμου Τρικκαίων αλλά και στον ορεινό όγκο της Π.Ε. Τρικάλων με τις πολλές και συχνές κατολισθήσεις.

Διαβάστε επίσης:

Κακοκαιρία Daniel: Το 1 δισ. θα ξεπεράσει το κόστος των καταστροφών στην αγροτική παραγωγή λέει ο Λέκκας (video)

Ηράκλειο: Τουριστικό τρενάκι παρέσυρε πεζό – Σε σοβαρή κατάσταση ο άνδρας

Κακοκαιρία Daniel – Καρδίτσα: Μαζικοί απεγκλωβισμοί πολιτών από Σινούκ στον Βλοχό (videos)

Keywords
Τυχαία Θέματα
Κακοκαιρία Daniel, Τρίκαλα,kakokairia Daniel, trikala