Κακοκαιρία EVA: Προειδοποιητικό μήνυμα από το 112 και σε Θεσσαλονίκη – Εύβοια

Σε εξέλιξη βρίσκεται η κακοκαιρία «EVA», επηρεάζοντας μεγάλο μέρος της χώρας με κατά τόπους επικίνδυνα καιρικά φαινόμενα που έχουν ως κύρια χαρακτηριστικά, τις ραγδαίες βροχές, τη μεγάλη συχνότητα των κεραυνών και τους ισχυρούς ανέμους.

Μετά τους κατοίκους της Αττικής, προειδοποιητικό μήνυμα από το 112 για επικίνδυνα καιρικά φαινόμενα, λόγω της κακοκαιρίας EVA λαβαν στα κινητά τους τηλέφωνα κάτοικοι της Θεσσαλονίκης

και περιοχών της Κεντρικής Μακεδονίας.

Στο μήνυμα γίνεται λόγος για επικίνδυνα καιρικά φαινόμενα από το βράδυ του Σαββάτου έως το το απόγευμα της Κυριακής και συνίσταται στους κατοίκους να αποφύγουν τις περιττές μετακινήσεις.

Μήνυμα μέσω του 112 στάλθηκε και στους κατοίκους της Εύβοιας προειδοποιώντας τους για επικίνδυνα καιρικά φαινόμενα (ισχυρές καταιγίδες) από τις βραδινές ώρες σήμερα (5/11) έως τις απογευματινές ώρες αυριο, Κυριακή, (6/11), στην περιοχή τους. Επιπλέον, το μήνυμα καλεί τους κατοίκους να περιορίσουν τις μετακινήσεις τους στις απολύτως απαραίτητες.

Συγκεκριμένα το μήνυμα αναφέρει: «Επικίνδυνα καιρικά φαινόμενα (ισχυρές καταιγίδες) από τις βραδινές ώρες σήμερα έως τις απογευματινές ώρες αύριο σε Εύβοια. Περιορίστε τις μετακινήσεις σας και ακολουθείτε οδηγίες των Αρχών».

Διαβάστε επίσης:

Αττική: Εξαρθρώθηκε συμμορία που λήστευε ηλικιωμένες γυναίκες 

Σοκαριστικό video από το Ίλιον: Πατέρας και γιος χτύπησαν και λήστεψαν ηλικιωμένη

Ναυάγιο στην Εύβοια: Στους 26 οι νεκροί, ανασύρθηκαν άλλες τρεις σοροί

Keywords
Τυχαία Θέματα