«Καλημέρα Ελλάδα»: Ο Γιώργος Παπαδάκης ανακοίνωσε ότι παραδίδει «σκυτάλη» στη Μαρία Αναστασοπούλου (Video)

Πρεμιέρα στον ΑΝΤ1 είχε σήμερα, Δευτέρα 5 Σεπτεμβρίου, η εκπομπή «Καλημέρα Ελλάδα» με τον Γιώργο Παπαδάκη ο οποίος είχε μαζί του τη Μαρία Αναστασοπούλου.

Ο εμβληματικός για τον σταθμό δημοσιογράφος καλημέρισε και έκανε λόγο για συγκίνηση διότι αφενός η νέα τηλεοπτική σεζόν, όπως κάθε άλλη σηματοδοτεί ένα νέο ξεκίνημα, πόσω μάλλον όταν έχει και νέα συνεργάτιδα, αλλά διότι για εκείνον η έναρξη

της εκπομπής για τη συγκεκριμένη χρονική περίοδο εν αντιθέσει με άλλες χρονιές που ήταν ένας «Μαραθώνιος», όπως είπε ο Γιώργος Παπαδάκης, φέτος θα είναι διαδικασία αλλαγής σκυτάλης.

«Τέλος ο Μαραθώνιος. Για μένα από αυτή την περίοδο ξεκινάει η διαδικασία της σκυταλοδρομίας. Δηλαδή να δώσεις τη σκυτάλη όπως αξίζει και αρμόζει σε πρόσωπα όπως η Μάρια Αναστασοπούλου», είπε χαρακτηριστικά ο δημοσιογράφος ο οποίος στις 28 Απριλίου 2022 συμπλήρωσε 30 χρόνια εκπομπών «Καλημέρα Ελλάδα» στον ΑΝΤ1.

Με άλλα λόγια ο Παπαδάκης «έχρισε» ως διάδοχο του την Αναστασοπούλου, αν και η εκείνη τόνισε ότι βρίσκεται στον ΑΝΤ1 για να κάνει εκπομπή μαζί του κάτι που περίμενε «πώς και πώς». Η πρόθεση του Γιώργο Παπαδάκη να μην έχει κεντρικό-πρωταγωνιστικό ρόλο μπροστά από τις κάμερες ήταν γνωστή από την αρχή της περασμένης σεζόν και είχε ενημερώσει σχετικώς το topontiki.gr για τις πρώτες σκέψεις περι διαδοχής.

Στην πορεία βέβαια πολλά άλλαξαν ως προς την επιλογή προσώπου. Πάντως την απόφαση του για σταδιακή απομάκρυνση από την θέση του κεντρικού παρουσιαστή στην πρωινή ενημερωτική ζώνη του καναλιου είχε μοιραστεί ο Γιώργος Παπαδάκης με τους τηλεθεατές, σε συζήτηση με τον Γρηγόρη Αρναούτογλου στην εκπομπή «The 2night show».

Διαβάστε επίσης:

«Καλύτερα δε γίνεται»: H πρώτη εικόνα από το trailer της εκπομπής

Βίκυ Καγιά: Αυτός είναι ο λόγος που γύρισα στο GNTM (Video)

«Δηλητήριο» Παπανώτα για Μαλέσκου: «Δίκαια έμεινε εκτός – Δεν είμαστε όλοι γι’ αυτή τη δουλειά»

Keywords
Τυχαία Θέματα