Καλύβα για Καινούργιου: «Ως κίνηση ήταν άγαρμπη – Ανθρώπινα τα λάθη»

Για τις συγκρούσεις της με τον Γιώργο Λιάγκα, την παρεξήγηση Λιάγκα – Καινούργιου και την επίθεση συγγενών της Ρούλας Πισπιρίγκου στον Πέτρο Κουσουλό, μίλησε η Άρια Καλύβα στην εκπομπή της Μπέττυς Μαγγίρα.

«Συγκρούσεις δεν έχουμε με τον Γιώργο (Λιάγκα), είναι ένας έντονος διάλογος. Σε όλες τις εκπομπές είχα πάντα τη δυνατότητα να εκφέρω ελεύθερα την άποψή μου. Ο Γιώργος είναι ένας πολύ έντονος άνθρωπος. Έχει άποψη και αυτό ήταν που μου άρεσε από την αρχή. Ήμουν fan της εκπομπής και του Γιώργου πριν καν

συνεργαστούμε», είπε αρχικά η Άρια Καλύβα.

«Δεν υπάρχει θέμα, έχει λήξει»

Όταν η Μπέττυ Μαγγίρα αναφέρθηκε στην παρεξήγηση ανάμεσα στον Γιώργο Λιάγκα και την Κατερίνα Καινούργιου, η Άρια Καλύβα σχολίασε: «Ως κίνηση ήταν άγαρμπη. Από τη στιγμή όμως που δόθηκαν οι απαραίτητες εξηγήσεις και από την Κατερίνα Καινούργιου και από τον Θέμη Μάλλη, δεν υπάρχει θέμα. Έχει λήξει. Τα λάθη είναι ανθρώπινα».

«Μην ξεχνάς ότι και οι συνθήκες ήταν ακραίες. Αυτό ήταν μία αθλιότητα, το να πάνε και να λιντσάρουν έναν δημοσιογράφο για τη δουλειά του. Αθλιότητα και καταδικαστέα αθλιότητα», τόνισε η δημοσιογράφος.

«Δεν μου έχουν τύχει αντίστοιχα περιστατικά, γιατί σε ό,τι έχει να κάνει με τη μέχρι τώρα πορεία, το έντυπο δεν έχει την ίδια αμεσότητα με την τηλεόραση. Δεν πας με το μικρόφωνο, φυσικά και θα κυνηγήσεις την είδηση αλλά μπορείς να το κάνεις λίγο πιο αποκομμένα από τους άλλους. Έτσι λειτουργούσα τόσα χρόνια», είπε, απαντώντας σε σχετική ερώτηση.

Διαβάστε επίσης:

Μεγακλής Βιντιάδης: «Θα ήθελα ο Ανδρέας Μικρούτσικος να μην είναι στο πάνελ της Καινούργιου»

Αφροδίτη Σκαφίδα: Δεν θα αποκαλύψω ακόμη το φύλο του μωρού – Ούτε ο Πύρρος θα το μάθει

Fame Story: «Σφάχτηκαν» Ρέμος και Light – «Δικό σου θέμα να λες ότι οι μαύροι είναι διαφορετικοί από τους άσπρους» (Video)

Keywords
Τυχαία Θέματα
Καλύβα, Καινούργιου, – Ανθρώπινα,kalyva, kainourgiou, – anthropina