Κασσελάκης: Κάλεσε τον Τσίπρα στην σκηνή στο κλείσιμο της εκδήλωσης για την «οικογενειακή» φωτογραφία

Τον Αλέξη Τσίπρα κάλεσε στο βήμα ο Στέφανος Κασσελάκης κλείνοντας την τρίωρη εκδήλωση, για την «οικογενειακή» φωτογραφία με τους 24 υποψηφίους και τον νυν πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ. Ο πρώην πρωθυπουργός ανέβηκε και χαιρέτισε όλους τους υποψήφιους και στην συνέχεια πήρε θέση ανάμεσά τους για τα φωτογραφικά κλικ.

Λίγο πριν ο Στέφανος Κασσελάκης, κάνοντας την «αποφώνηση» της εκδήλωσης αναφέρθηκε

καταρχάς στο ερώτημα που του θέτουν πολλοί γιατί λέει όχι στις συνεργασίες την επόμενη μέρα λέγοντας «τα δημοκρατικά μέτωπα δεν χτίζονται με μπλα μπλα και συνεργασίες κορυφής, χτίζονται στην κοινωνία, από τη βάση, με ανοιχτές διαδικασίες», και μια ανοιχτή και καινοτόμα διαδικασία, είπε, ήταν οι προκριματικές του ΣΥΡΙΖΑ.

Η αξιωματική αντιπολίτευση, σημείωσε, είναι το πρώτο κόμμα στην Ελλάδα που «εμπιστεύτηκε την κοινωνία και τη βάση της, τους φίλους και τα μέλη του ΣΥΡΙΖΑ να αναδείξουν αυτούς τους εξαιρετικούς υποψηφίους» που δεν έχουν «καμία σχέση με το ψηφοδέλτιο της Νέας Δημοκρατίας. Η προοδευτική Αριστεία απέναντι στις στοχευμένες, μετρημένες, αντιφατικές υποψηφιότητες».

Πρόσθεσε τέλος πως δεν αισθάνεται ότι κάποιοι είναι προσωπική του επιλογή «όλοι και όλες είστε επιλογή του κόσμου και του κόμματος που είναι ανοιχτό» τόνισε και πρόσθεσε «όπως και εγώ υπήρξα επιλογή του κόσμου του ΣΥΡΙΖΑ, αλλά πριν απ’ αυτό υπήρξα επιλογή ενός ανθρώπου σ’ ένα ψηφοδέλτιο Επικρατείας». «Όλα αρχίζουν από κάπου και έχουμε να πάμε μπροστά» είπε και κάλεσε στο βήμα και τον Αλέξη Τσίπρα.

Διαβάστε επίσης:

Νίκος Παπανδρέου: Στόχος μου να υπερασπίζομαι τα συμφέροντα της Ελλάδας και να συμβάλλω για μια πιο δίκαιη Ευρώπη

Βόλος: Εισβολή διαδηλωτών σε εκδήλωση του Κυμπουρόπουλου

ΣΥΡΙΖΑ: Αυτοί είναι οι 5 υποψήφιοι που προτείνει ο Στέφανος Κασσελάκης στο ευρωψηφοδέλτιο – Όλα τα ονόματα

Keywords
Τυχαία Θέματα