Κασσελάκης: «Μου λέτε “άντε να βγεις να πέσει ο Μητσοτάκης”» – Βίντεο για το πώς μπορεί να ψηφίσουν ηλεκτρονικά τα μέλη (video)

Βίντεο για το πώς μπορούν να ψηφίσουν τα μέλη ηλεκτρονικά, μέσω του i-syriza ανάρτησε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ο υποψήφιος για την προεδρία του ΣΥΡΙΖΑ -ΠΣ, Στέφανος Κασσελάκης, τονίζοντας ότι είναι απλή διαδικασία.

«Μου λέτε “άντε να βγεις να σε ψηφίσουμε να πέσει ο Μητσοτάκης”. Πώς θα γίνει η αλλαγή που όλοι θέλουμε αν δεν ψηφίσετε την Κυριακή;», σημειώνει χαρακτηριστικά, προτρέποντας τους υποστηρικτές του να ψηφίσουν είτε μέσα από την ηλεκτρονική

διαδικασία, την οποία δείχνει αναλυτικά είτε πηγαίνοντας στα κατά τόπους εκλογικά τμήματα, δίνοντας και το σχετικό ενημερωτικό λινκ για το ποια είναι αυτά σε όλη τη χώρα.

Με αυτό τον τρόπο, ο υποψήφιος για την προεδρία του ΣΥΡΙΖΑ επιχειρεί να κινητοποιήσει τα μέλη του κόμματος σε συμμετοχή, λίγα 24ωρα πριν το άνοιγμα της κάλπης, την Κυριακή 17 Σεπτεμβρίου.

Μου λέτε «άντε να βγεις να σε ψηφίσουμε να πέσει ο Μητσοτάκης».
Πώς θα γίνει η αλλαγή που όλοι θέλουμε αν δεν ψηφίσετε την Κυριακή;

Δείτε πόσο απλό είναι!
Γράψου εδώ: https://t.co/z8avcaC6yO
Μάθε πού ψηφίζεις: https://t.co/rP2mScLi7s pic.twitter.com/uLnit80cV5

— Stefanos Kasselakis – Στέφανος Κασσελάκης (@skasselakis) September 13, 2023

Διαβάστε επίσης:

ΠΑΣΟΚ: Άμεσες αποζημιώσεις στους πληγέντες της θεομηνίας

Μαρινάκης για αιχμές Κικίλια: «Προφανώς η κυβέρνηση δεν απαντά σε συνέντευξη ενός υπουργού της»

Αγαπηδάκη: «Δεν μοιράζουμε παντού γαλότσες και γάντια, δεν έχουμε πρόσβαση σε χωριά» – Απόρησαν Παπαδάκης, Αναστασοπούλου (video)

Keywords
Τυχαία Θέματα
Κασσελάκης, Μου, “άντε, Μητσοτάκης” – Βίντεο,kasselakis, mou, “ante, mitsotakis” – vinteo