Κασσελάκης: «Να πάρουμε όλοι θέση για το αιματοκύλισμα στην Παλαιστίνη»

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Στέφανος Κασσελάκης, έστειλε μέσω X (πρώην Twitter) το δικό του μήνυμα, με αφορμή τη Διεθνή Ημέρα Αλληλεγγύης με τον Παλαιστινιακό λαό.

Στην ανάρτησή του, ο Κασσελάκης τονίζει πως πρέπει «να πάρουμε όλοι θέση για το αιματοκύλισμα, τον θάνατο χιλιάδων παλαιστινίων αμάχων και την ανθρωπιστική κρίση στην Παλαιστίνη. Χωρίς μισόλογα».

Παράλληλα, τάσσεται «ανοιχτά υπέρ της άμεσης κατάπαυσης πυρός. Της επιστροφής ΟΛΩΝ των ομήρων. Του τερματισμού

της ισραηλινής κατοχής. Υπέρ της ειρήνης, στη βάση δύο κρατών. Του αγώνα της Παλαιστινιακής Αρχής, όχι της Χαμάς».

Αναλυτικά η ανάρτηση:

«Η σημερινή Διεθνής Ημέρα Αλληλεγγύης με τον Παλαιστινιακό λαό επιβάλλει, περισσότερο από ποτέ, να πάρουμε όλοι θέση για το αιματοκύλισμα, τον θάνατο χιλιάδων παλαιστινίων αμάχων και την ανθρωπιστική κρίση στην Παλαιστίνη. Χωρίς μισόλογα. Ανοιχτά υπέρ της άμεσης κατάπαυσης πυρός. Της επιστροφής ΟΛΩΝ των ομήρων. Του τερματισμού της ισραηλινής κατοχής. Υπέρ της ειρήνης, στη βάση δύο κρατών. Του αγώνα της Παλαιστινιακής Αρχής, όχι της Χαμάς».

On today's International Solidarity Day with the Palestinian People, it is more important than ever for all of us to take a clear stance against the ongoing bloodshed, the loss of thousands of Palestinian civilians and the unacceptable humanitarian crisis in Gaza. Without mincing…

— Stefanos Kasselakis – Στέφανος Κασσελάκης (@skasselakis) November 29, 2023

Διαβάστε επίσης:

Φάμελλος: Αρνητική εξέλιξη για τον ΣΥΡΙΖΑ η συγκρότηση ΚΟ από τους «11» (Video)

Μητσοτάκης σε Σακελλαροπούλου: Ατυχές γεγονός η ακύρωση της συνάντησης με τον Σούνακ – Θετική η δημοσιότητα για τα Γλυπτά

Γεραπετρίτης: «Tο αίτημα για την επανένωση των Γλυπτών του Παρθενώνα προκύπτει από το δίκαιο και την ιστορία» (video)

Keywords
Τυχαία Θέματα
Κασσελάκης, Παλαιστίνη,kasselakis, palaistini