Κέιτ Μίντλετον: Απιστία του Ουίλιαμ η αιτία της «εξαφάνισής» της; Επικό σχόλιο Αμερικανού παρουσιαστή τροφοδοτεί τις θεωρίες συνωμοσίας

Σε εξωσυζυγική σχέση του πρίγκιπα Ουίλιαμ αποδίδουν οι πιο πρόσφατες θεωρίες συνωμοσίας στη Βρετανία την «εξαφάνιση» της Κέιτ Μίντλετον από τη δημόσια σφαίρα.

Μάλιστα, τις φήμες φροντίζουν να τροφοδοτούν και τα ΜΜΕ, με τον Αμερικανό παρουσιαστή και κωμικό Στέφεν Κόλμπερτ να τρολάρει επικά την κατάσταση που επικρατεί στη βρετανική βασιλική οικογένεια.

«Φοβάμαι ότι έχω κάποια ανησυχητικά νέα

για τη βασιλική οικογένεια της Αγγλίας» δήλωσε ο 59χρονος Κόλμπερτ στο επεισόδιο της Τρίτης 12 Μαρτίου του «The Late Show With Stephen Colbert».

«Οι διαδικτυακοί ντετέκτιβ εικάζουν πως η απουσία της Κέιτ μπορεί να σχετίζεται με το ότι ο σύζυγός της και μελλοντικός βασιλιάς της Αγγλίας, Ουίλιαμ, έχει σχέση» πρόσθεσε κι αφού σημείωσε πως «η καρδιά του συμπάσχει με την καημένη την Κέιτ», ο Κόλμπερτ αστειεύτηκε ότι «θα του χυθεί το τσάι, κυριολεκτικά» καθώς ένα εργαζόμενος της εκπομπής του τού έδωσε ένα πορσελάνινο φλιτζάνι με αγγλικό τσάι.

The cat is out of the bag, as The Late Show with Stephen Colbert has officially reveals to the world that Prince William had an affair with Rose Hanbury, who happens to be a friend of Kate Middleton and their neighbor at their rural home in Norfolk
#princewilliamaffair #KateGate pic.twitter.com/3lVAB8nkbF

— Layla M 안정연 (@royalrota) March 13, 2024

«Νομίζω ότι όλοι ξέρουμε ποια είναι η υποτιθέμενη άλλη γυναίκα, πείτε το μαζί μου, η Μαρκησία του Σολμοντλέ» είπε ο Κόλμπερτ, αναφερόμενος στην Σάρα Ρόουζ Χάνμπερι. «Οι φήμες για μια σχέση μεταξύ του Γουίλιαμ και της Ρόουζ υπάρχουν από το 2019. Σύμφωνα με τα ταμπλόιντ, τότε, όταν η Κέιτ υποτίθεται ότι του είπε πως γνώριζε για τη σχέση αυτή, εκείνος ‘γέλασε, λέγοντας ότι δεν υπήρχε τίποτα’. Αχά, πάντα μια καλή απάντηση όταν η σύζυγός σου σε κατηγορεί για απιστία», πρόσθεσε ο παρουσιαστής.

Sarah Rose Hanbury, Prince William And Kate Middleton's Old Photo Surfaces Amid Affair Rumorshttps://t.co/MOhKhX8Bax

TIMES NOW (@TimesNow) March 13, 2024

Ο Κόλμπερτ εξήγησε ότι η 39χρονη Χάνμπερι είναι «παλιά φίλη των βασιλικών» και παντρεμένη με τον «στενό φίλο του Ουίλιαμ, Ντέιβιντ Ρόκσαβατζ».

Who is Lady Sarah Rose and how is she linked to Kate and William? Watch to know more #LadySarahRose #Royalfamily #buckinghampalace #katemiddleton#NewsMo pic.twitter.com/onCHZiNn7c

— IndiaToday (@IndiaToday) March 13, 2024

Από την πλευρά της, η βρετανική εφημερίδα «Τelegraph» γράφει πως, αν και η εκπομπή του Κόλμπερτ δεν προβάλλεται στη Βρετανία, στις ΗΠΑ την παρακολουθούν περισσότεροι από 2 εκατομμύρια τηλεθεατές. Ωστόσο, και στο Ηνωμένο Βασίλειο έχουν προβληθεί αποσπάσματα στο διαδίκτυο με αποτέλεσμα το Μπάκιγχαμ να έχει δυσαρεστηθεί με τα όσα είπε ο Αμερικανός παρουσιαστής για τα πλέον υψηλόβαθμα μέλη της βασιλικής οικογένειας.

Το… χρονικό της φημολογούμενης απιστίας

Οι φήμες πάντως για σχέση μεταξύ του 41χρονου πρίγκιπα Ουίλιαμ και της Χάνμπερι ξεκίνησαν το 2019 όταν πολλά μέσα ανέφεραν πως η Κέιτ και η Χάνμπερι είχαν τσακωθεί για το υποτιθέμενο σκάνδαλο. Το παλάτι του Κένσινγκτον δεν σχολίασε ποτέ τις εικασίες αυτές.

«Η Κέιτ βρίσκει τις φήμες οδυνηρές, προφανώς και μισεί τη σκέψη πως μια μέρα τα παιδιά της θα μπορούν να διαβάσουν γι’ αυτές στο διαδίκτυο» δήλωσε αποκλειστικά στο Us Weekly τον Ιούνιο του 2019 ένας φίλος της οικογένειας Μίντλετον.

And they are suddenly profiling the affair – Sarah Rose. pic.twitter.com/PN3l8HZfkq

— JBone – on bluesky now – jenbone (@BoneJeni) March 13, 2024

Οι φήμες αναφέρθηκαν επίσης εν συντομία στο αποκαλυπτικό βιβλίο του Όμιντ Σκόμπι, τον Νοέμβριο του 2023 « Endgame: Inside the Royal Family and the Monarchy’s Fight for Survival», όπου ο δημοσιογράφος ισχυρίστηκε ότι ο Ουίλιαμ και η Κέιτ έχουν από τότε αποστασιοποιηθεί από την Χάνμπουρι μετά τις εικασίες περί σχέσης.

Ο 42χρονος Σκόμπι δήλωσε στο Entertainment Tonight τον ίδιο μήνα ότι επειδή ο Ουίλιαμ και η Κέιτ «δεν το αντιμετώπισαν ποτέ» οι ίδιοι, οι φήμες πιθανότατα «δεν θα φύγουν ποτέ». Και πρόσθεσε: «Δεν υπάρχει καμία αλήθεια που να υποδηλώνει ότι είναι αληθινές».

Η θεωρία λοιπόν αυτή, για την υποτιθέμενη εξωσυζυγική σχέση του πρίγκιπα Ουίλιαμ επέστρεψε ξανά στο προσκήνιο εξαιτίας της απουσίας της Κέιτ Μίντλετον από τα φώτα της δημοσιότητας. Υπενθυμίζεται ότι η τελευταία της δημόσια εμφάνιση ήταν στη Χριστουγεννιάτικη λειτουργία. Τον Ιανουάριο, το παλάτι του Κένσινγκτον ανακοίνωσε ότι είχε υποβληθεί σε μια «προγραμματισμένη» εγχείρηση στην κοιλιακή χώρα και πως δεν θα επέστρεφε σε καμία βασιλική υποχρέωση πριν από το Πάσχα – αν και πιθανότατα θα γίνει πιο σύντομα καθώς η ανάρρωσή της πηγαίνει πολύ καλά.

Η συζήτηση στα social Media σχετικά με την υγεία της Κέιτ εντάθηκε ακόμη περισσότερο μετά από τις δύο πρόσφατες εμφανίσεις της – πρώτα με την μητέρα της Κάρολ Μίντλετον και η δεύτερη με τον πρίγκιπα Ουίλιαμ τη Δευτέρα στο αυτοκίνητό τους – καθώς και από το πρόσφατο πορτρέτο της για τη Γιορτή της Μητέρας και για το οποίο ξέσπασε σκάνδαλο εξαιτίας της επεξεργασίας που υπέστη.

Prince William Breaks Social Media Silence with Critical Statement Amid Kate Middleton Photo Controversy. #KateMiddleton #PrincessofWales https://t.co/Eb74v1hK4f

World Tracker (@trackworldnow) March 14, 2024

Το ζευγάρι πάντως διανύει μια πολύ δύσκολη περίοδο. «Η Κέιτ προσπαθεί να μη δίνει σημασία σε όλες τις φήμες και τα κουτσομπολιά και Ουίλιαμ κάνει ό,τι μπορεί για να την προστατεύσει, αλλά είναι οδυνηρό» δήλωσε μια πηγή στο Us Weekly. «Είναι μια αγχωτική περίοδος για τον Ουίλιαμ και την Κέιτ, αλλά είναι φτιαγμένοι από σκληρό υλικό και αντέχουν».

Εν τω μεταξύ, το Μπάκιγχαμ δέχεται επικρίσεις για την διαχείριση του όλου ζητήματος της υγείας της Κέιτ Μίντλετον, καθώς τα αλλεπάλληλα επικοινωνιακά Βατερλό μετά και την δημοσιοποίηση της πειραγμένης φωτογραφίας της πριγκίπισσας της Ουαλίας με τα παιδιά της έχουν πλήξει την αξιοπιστία των πληροφοριών που διακινούνται από τους κύκλους της βρετανικής μοναρχίας.

Διαβάστε επίσης:

«Μπλε δράκος»: Όμορφος, αλλά… επικίνδυνος – Αυτό είναι το πλάσμα που απειλεί τους κολυμβητές (photos/videos)

Μεσανατολικό: Η Ευρωβουλή ζητά από το Ισραήλ να επιτρέψει και να διευκολύνει την πλήρη παράδοση βοήθειας προς τη Γάζα

Στα μαχαίρια τα παιδιά της Νταϊάνα: Χωριστά στην ίδια εκδήλωση Ουίλιαμ και Χάρι, θα φύγει ο ένας, για να συνδεθεί διαδικτυακά ο άλλος

Keywords
ουίλιαμ, απιστια, θεωριες, κειτ μιντλετον, κειτ, ουίλιαμ, william and kate, prince william, kate middleton, μμε, νέα, φλιτζάνι, cat, world, william, rose, middleton, home, twitter, photo, times, lady, watch, ηπα, royal, fight, survival, tonight, εμφάνιση, πασχα, media, https, tracker, μπλε, greek tracker, παγκόσμια ημέρα της γυναίκας 2012, first world's fair, Καλή Χρονιά, πασχα 2012, Ημέρα της μητέρας, εκλογες ηπα, ξανα, αυτοκινητο, αχα, γιορτη της μητερας, γυναικα, ηνωμενο βασιλειο, ηπα, ισραηλ, μητερα, μμε, περιοδος, σφαιρα, υγεια, φημες, times, βιβλιο, γινει, γουιλιαμ, δευτερα, διαδικτυο, εγχειρηση, ειπε, υπαρχει, εμφάνιση, εφημεριδα, ζητα, ιδια, ιδιο, θεωρια, κουτσομπολια, λειτουργια, μαχαιρια, ντετεκτιβ, παντα, οικογενεια, παιδια, πηγη, ροουζ, συζητηση, συντομα, τσαι, εικασιες, φλιτζάνι, cat, εμφανισεις, royal, fight, photo, γιορτη, tracker, home, https, χωρα, watch, kate middleton, καρδια, lady, media, middleton, prince william, rose, tonight, υγειας, υλικο, william and kate, william, world, ζευγαρι
Τυχαία Θέματα
Κέιτ Μίντλετον, Απιστία, Ουίλιαμ, Επικό, Αμερικανού,keit mintleton, apistia, ouiliam, epiko, amerikanou