Κέιτ Μίντλετον: Δημόσια «συγγνώμη» μετά τον σάλο για την πειραγμένη φωτογραφία – «Πειραματίστηκα με το editing»

Περισσότερη ζημιά προκάλεσε η φωτογραφία της πριγκίπισσας της Ουαλίας με τα τρία παιδιά της, παρά καθησύχασε τους Βρετανούς για την υγεία της, καθώς η φωτογραφία κρίθηκε «πειραγμένη» και αποσύρθηκε από τα μεγαλύτερα πρακτορεία ειδήσεων.

Μετά τις θεωρίες που κυκλοφόρησαν και την αρχική σιωπή του παλατιού, η πριγκίπισσα παραδέχτηκε ότι επενέβη στην φωτογραφία που έδωσε στη δημοσιότητα το παλάτι και ζήτησε συγγνώμη για «οποιαδήποτε σύγχυση» προκλήθηκε.

Το παλάτι δέχτηκε πιέσεις να διευκρινίσει τι συνέβη με την φωτογραφία, όταν τα μεγαλύτερα πρακτορεία ανακοίνωσαν την απόσυρσή της, επειδή

διαπιστώθηκε ότι είχε υποστεί ψηφιακή επεξεργασία.

Η φωτογραφία τραβήχτηκε το περασμένο Σαββατοκύριακο στο Ουίνδσορ από τον πρίγκιπα Ουίλιαμ και ήταν η πρώτη επίσημη φωτογραφία με την Κέιτ μετά την εγχείρηση στην οποία υποβλήθηκε τον Ιανουάριο, για την οποία ακόμα δεν υπάρχει καμία ουσιαστική πληροφορία.

View this post on Instagram

A post shared by The Prince and Princess of Wales (@princeandprincessofwales)

Η πριγκίπισσα Κέιτ εκφράζοντας την λύπη της για «την οποιαδήποτε σύγχυση» προκάλεσε η φωτογραφία, παραδέχτηκε πως «πειραματίζεται με το editing», όπως κάθε ερασιτέχνης φωτογράφος.

Like many amateur photographers, I do occasionally experiment with editing. I wanted to express my apologies for any confusion the family photograph we shared yesterday caused. I hope everyone celebrating had a very happy Mother’s Day. C

— The Prince and Princess of Wales (@KensingtonRoyal) March 11, 2024

Αν και η δημοσιοποίηση της φωτογραφίας προκάλεσε ευχαρίστηση στους φίλους της βασιλικής οικογένειας, γρήγορα εντοπίστηκαν αρκετά σημεία που κρίνονται ως «αποτυχίες του editing».

Για παράδειγμα η Κέιτ δεν φοράει τη βέρα της και το ένα χέρι της είναι θολό, ενώ επίσης εξαφανίζεται το μανίκι της Σάρλοτ και επίσης είναι θολή η φούστα που φοράει. Ακόμα σε μια χρωματικά διορθωμένη και πιο ανοιχτόχρωμη εκδοχή της φωτογραφίες, το φερμουάρ της Κέιτ φαίνεται να μην ευθυγραμμίζεται.

Η Daily Mail εξέτασε προσεκτικά την φωτογραφία και διέκρινε 16 σημεία όπου το editing είναι προβληματικό.

credit: dailymail

Κάποιοι παρατήρησαν ότι ακόμα και το χρώμα στα φύλλα του δέντρου στο φόντο δεν ταιριάζουν με την συγκεκριμένη εποχή του χρόνου.

Μετά την εγχείρηση η Κέιτ δεν έχει κάνει καμία επίσημη δημόσια εμφάνιση και εντοπίστηκε μόνο μία φορά, με την μητέρα της, σε ένα μαύρο αυτοκίνητο, όπου καθόταν στη θέση του συνοδηγού, φορούσε γυαλιά ηλίου και χαμογελούσε ελαφρά.

Αν η ανάρρωση της πριγκίπισσας πάει σύμφωνα με το πρόγραμμα, τότε η πρώτη επίσημη επανεμφάνισή της αναμένεται να γίνει στο παρεκκλήσι του Αγίου Γεωργίου στο Ουίνδσορ, την Κυριακή του Πάσχα.

Η μυστικοπάθεια για την πορεία της υγείας της Κέιτ και το λάθος με την «πειραγμένη» φωτογραφία έχουν  προκαλέσει αναταραχή στο Λονδίνο. Ο βασιλικός σχολιαστής Πίτερ Χαντ δήλωσε ότι «αυτό είναι καταστροφικό για την βασιλική οικογένεια», εξηγώντας ότι «ήξεραν ότι θα υπάρχει έντονο ενδιαφέρον για οποιαδήποτε φωτογραφία της Κέιτ έδιναν στη δημοσιότητα… Τώρα όμως ο κόσμος αναρωτιέται κατά πόσο μπορεί να τους εμπιστεύεται και να τους πιστεύει ότι θα εκδοθεί μια επόμενη ενημέρωση για θέμα υγείας».

Διαβάστε επίσης:

Ο νέος… Αρχιμήδης ζει στον Καναδά: 13χρονος αναβίωσε την «ακτίνα του θανάτου» του σπουδαίου μηχανικού (photo)

Γάζα: Το ραμαζάνι ξεκινά χωρίς ανακωχή – Τραγική η κατάσταση των αμάχων, «σχεδόν αναπόφευκτος ο γενικευμένος λιμός»

Μίσα Ντεφονσέκα: Το κορίτσι που γλίτωσε το Ολοκαύτωμα ζώντας με λύκους ήταν τελικά απάτη (Video/Photo)

Keywords
Τυχαία Θέματα
Κέιτ Μίντλετον, Δημόσια, – Πειραματίστηκα,keit mintleton, dimosia, – peiramatistika