Κέιτ Μίντλετον: Το όργιο φημών για την υγεία της ανάγκασε την εκπρόσωπό της να κάνει νέα δήλωση

Άφαντη παραμένει η πριγκίπισσα της Ουαλίας Κέιτ Μίντλετον, μετά την χειρουργική επέμβαση στην κοιλιακή χώρα και παρά τις ανακοινώσεις ότι δεν θα επιστρέψει στα βασιλικά καθήκοντα πριν το Πάσχα, νέα ανησυχία για την υγεία της πυροδότησε η απουσία του πρίγκιπα Ουίλιαμ από το μνημόσυνο του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου στο Λονδίνο.

Το μνημόσυνο έγινε στο παρεκκλήσι στο κάστρο Γουίνδσορ -δίπλα δηλαδή στο σπίτι του Ουίλιαμ και της Κέιτ- και ενώ ο πρίγκιπας της Ουαλίας είχε ανακοινωθεί ότι θα παραστεί κανονικά και θα εκφωνήσει και λόγο, λίγο πριν την έναρξη της τελετής έκανε γνωστό ότι δεν θα μπορέσει να πάει, επικαλούμενος προσωπικούς λόγους.

Public curiosity over Kate grows as worries for her escalate after Prince William's sudden event withdrawal. Read our analysis on the royal dilemma brewing at the Palace. #royals #KateMiddleton https://t.co/WHhZZhFDpp pic.twitter.com/NaLk3jxgBX

TOP X News (@TOPXNews) February 29, 2024

Η απουσία του ήταν αρκετή για να πυροδοτήσει όργιο φημών για την υγεία της μελλοντικής βασίλισσας. Το παλάτι αναγκάστηκε στα επόμενα λεπτά μετά την γνωστοποίηση της απουσίας του Γουίλιαμ να ανακοινώσει ότι όλα βαίνουν καλώς με την πριγκίπισσα, ωστόσο τίποτα δεν έμοιαζε ικανό να σταματήσει το όργιο φημών.

Την ίδια ώρα, η εκπρόσωπος της Κέιτ Μίντλετον εξέδωσε δήλωση στην οποία αναφέρει ότι «Το Παλάτι του Κένσινγκτον ξεκαθάρισε τον Ιανουάριο τα χρονοδιαγράμματα της ανάρρωσης της πριγκίπισσας και ότι θα παρέχουμε μόνο σημαντικές ενημερώσεις. Αυτό εξακολουθεί να ισχύει», δήλωσε η εκπρόσωπος της πριγκίπισσας στο Page Six, προσθέτοντας ότι η ίδια «τα πάει καλά».

Kate Middleton’s team have issued an official statement to Page Six regarding the internet’s concern for her health:

“Kensington Palace made it clear in January the timelines of the Princess’ recovery and we’d only be providing significant updates. That guidance still stands.” pic.twitter.com/I8E9P7rlTl

Pop Base (@PopBase) February 29, 2024Γιατί δεν καταλαγιάζουν οι φήμες

Στο κενό πληροφόρησης που υπάρχει και έχει αφήσει πολύ χώρο για να αναπτυχθούν και να εξαπλωθούν όλων των ειδών οι θεωρίες συνωμοσίας για την υγεία της πριγκίπισσας της Ουαλίας αποδίδει το όργιο φημών η δημοσιογράφος Έλι Χαλ του BuzzFeed News.

Kate Middleton’s team has addressed the ongoing speculation surrounding her recovery following abdominal surgery in January. @KensingtonRoyal ⁰#famedeliveredus #katemiddleton #health #fitness #britishfamily #catherine #princesskate #meghanmarkle #princessofwales #fyp pic.twitter.com/cyfOqVm9fO

— Famedeliveredus (@famedeliveredus) February 29, 2024

Εξήγησε ότι το παλάτι πάντα προσέχει να παράσχει πληροφορίες που θα διασφαλίζουν ότι κάθε θεωρία συνωμοσίας θα φαίνεται γελοία ψευδής, αλλά αυτό δεν συνέβη στην περίπτωση της Κέιτ που η πληροφόρηση δίνεται με το σταγονόμετρο. «Όσο περισσότερο διαρκεί η σιωπή, τόσο περισσότεροι θαυμαστές αρχίζουν να παίζουν τον ντετέκτιβ στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης», αναφέρει χαρακτηριστικά.

Palace was ‘very clear’ about #KateMiddleton's health; conspiracy theories bustedhttps://t.co/tGmW7Nzy1P pic.twitter.com/2vwMFoDhua

— Hindustan Times (@htTweets) February 29, 2024



Και θέτει το εξής ερώτημα: «Γιατί το παλάτι του Μπάκιγχαμ μοιράζεται νέο υλικό/βίντεο/φωτογραφίες του βασιλιά και γιατί το παλάτι του Κένσινγκτον δεν μπορεί να μοιραστεί κάτι παρόμοιο για την Κέιτ Μίντλετον;».



Καυστικά σχόλια για την επέμβαση της Κέιτ



Κάποιοι αστειεύτηκαν λέγοντας ότι η Κέιτ μπορεί να αναρρώνει από μια αισθητική επέμβαση γνωστή ως BBL, όπου το λίπος μεταφέρεται από το στομάχι και τους μηρούς στους γλουτούς.

Άλλοι ανέφεραν ότι η Κέιτ μπορεί να εμφανίζεται κρυφά στο The Masked Singer ή στο Celebrity Big Brother.

Kate Middleton photographed at a hotel in Wakefield laughing at all the conspiracy theories when she's actually rehearsing for Jane McDonald's UK tour as a backup singer #KateMiddleton #WhereIsKate pic.twitter.com/GvQcjAoH45

— Lisa Rinna's Single Tear (@RinnasTear) February 29, 2024

Τα όρια μεταξύ της ιδιωτικής ζωής των ανώτερων βασιλικών ως δημόσιων προσώπων που χρηματοδοτούνται από τους φορολογούμενους και της δημόσιας ζωής τους, αποτελούν επαναλαμβανόμενα θέματα συζήτησης στη Βρετανία.

Τα πρόσφατα προβλήματα υγείας της Κέιτ Μίντλετον και του Καρόλου συνέχισαν να πυροδοτούν συζητήσεις σχετικά με τη διαφάνεια που περιβάλλει τις ιατρικές πληροφορίες της βασιλικής οικογένειας.

«Η βασιλική οικογένεια θεωρεί ότι οι ανησυχίες για την υγεία είναι ιδιωτική υπόθεση», δήλωσε η Ελίζαμπεθ Χολμς, ειδικός σε βασιλικά θέματα. «Αν μοιράζονται πληροφορίες, συνήθως είναι σκόπιμα ασαφείς ή μοιράζονται εκ των υστέρων. Νομίζω ότι αυτή η ασάφεια τους έβλαψε εδώ».

Διαβάστε επίσης:

Δημοσκόπηση CNews: Tο 76% των Γάλλων είναι κατά της αποστολής γαλλικών στρατευμάτων στην Ουκρανία

Μακελειό στη Γάζα: Θα περιπλέξει τις συνομιλίες για εκεχειρία λέει ο Μπάιντεν – Αυξάνεται ο αριθμός των νεκρών

G20: Στα σκαριά σχέδιο για ατομική φορολόγηση στους δισεκατομμυριούχους



Keywords
Τυχαία Θέματα
Κέιτ Μίντλετον,keit mintleton