Κέρδισε, χάνοντας τηλεθέαση, ο «Σασμός»

Κρατήθηκε στην κορυφή της τηλεθέασης ο «Σασμός» την Τρίτη αν και το χθεσινό επεισόδιο το είδαν λιγότεροι από ότι το βράδυ της Δευτέρας.

Μικρή- θετική- μεταβολή είχε στην τηλεθέαση της η σειρά «Η γη της ελιάς» και η διαφορά μεταξύ των δύο ανταγωνιστών περιορίστηκε στη μισή ποσοστιαία μονάδα. Η αποψινή αναμέτρηση τους θα έχει ενδιαφέρον.

Σε ανοδική τροχιά φαίνεται να έχει μπει η τηλεθέαση της σειράς «Ο παράδεισος των κυριών».

Το «Survivor all star» πλασαρίστηκε στην τέταρτη θέση από την έκτη που είχε βρεθεί τη Δευτέρα, όμως η χθεσινή απόδοση του ήταν χαμηλότερη από εκείνη της

προηγούμενης ημέρας.

Ο ΑΝΤ1 εκπροσωπήθηκε στο top 10 με το τηλεπαιχνίδι «Ποιος θέλει να γίνει εκατομμυριούχος», ενώ η σειρά «Αυτή η νύχτα μένει» αναδείχθηκε ως έκτο σε προτιμήσεις πρόγραμμα της ημέρας, σύμφωνα με τα στοιχεία τηλεθέασης της Nielsen.

Δυο σκαλοπάτια πιο πάνω από εκείνο της Δευτέρας πήγε η καθημερινή σειρά «Έρωτας φυγάς» με τον δείκτη τηλεθέασης να πηγαίνει στο 5,4% από το 5% του προηγούμενου επεισοδίου.

Στη δεκάδα επίσης μπήκε σαν σφήνα το πεντάλεπτο δελτίο αθλητικής ειδησεογραφίας του Mega ενώ στις δύο τελευταίες- πλην διακεκριμένες- θέσεις τηλεθέασης εμφανίστηκαν τα τηλεπαιχνίδια «Ο τροχός της τύχης» και «The chase».

Διαβάστε επίσης:

Οικονόμου: «Έχει τόσο δίκιο ο Μητσοτάκης για το “Emily in Paris”, είναι καταπληκτικό» (video)

Vice: Αν και σε πτώχευση, συνεχίζει – Εξασφάλισε κεφάλαια για τη βιωσιμότητα του

Πρώτος και χθες ο Alpha με μικρές απώλειες – «Μαύρη τρύπα» τηλεθέασης οι διακαναλικές των κομμάτων (πίνακας)

Keywords
Τυχαία Θέματα
Κέρδισε, Σασμός,kerdise, sasmos