Κηδεία τέως βασιλιά Κωνσταντίνου: Συμφιλίωση μεταξύ Μαρί Σαντάλ και Λετίθια – Τέλος στην πενταετή κόντρα

Τα ισπανικά Μέσα Ενημέρωσης, αλλά και ιστοσελίδες που εξειδικεύονται στο ρεπορτάζ των βασιλικών οίκων της Ευρώπης εστιάζουν στις εικόνες που έκαναν τον γύρο της Γηραιάς Ηπείρου και εντοπίζουν το ενδιαφέρον τους στην συνάντηση της Μαρί Σαντάλ με τη βασίλισσα Λετίθια

Πέντε χρόνια αφότου η σύζυγος του Παύλου επέκρινε την βασίλισσα της Ισπανίας μετά την πασχαλινή λειτουργία στην Πάλμα, η Λετίθια και η Μαρί Σαντάλ συμφιλιώθηκαν, γράφει η elmundo.

Ο Φελίπε της Ισπανίας και η Λετίθια ηγούνται της ισπανικής αντιπροσωπείας που είναι η πολυπληθέστερη

από τις βασιλικές παρουσίες στην κηδεία του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου.

Η πρώτη εμφάνιση των Βουρβώνων έγινε χθες το βράδυ, όταν όλοι συμμετείχαν σε μπουφέ καλωσορίσματος που διοργάνωσε η Άννα Μαρία σε κεντρικό ξενοδοχείο της Αθήνας.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Royal Addicted (@royaladdicted_new)

Το δείπνο διήρκεσε σχεδόν τρεις ώρες και ο  Χουάν Κάρλος, η Σοφία, η πριγκίπισσα Ειρήνη και η Έλενα ήταν οι πρώτοι που έφυγαν από το εστιατόριο επιστρέφοντας στο ξενοδοχείο όπου διαμένουν. Στη συνέχεια αποχώρησε και ο Φίλιππος, συνοδευόμενος από τον εξάδελφό του Παύλο και πίσω τους ήταν  η βασίλισσα Λετίθια, η οποία κρατούσε από το μπράτσο την Μαρί Σαντάλ και έδειχναν να έχουν μία πολύ φιλική συζήτηση.

Φημολογείται ότι η Μαρί Σαντάλ έκανε το πρώτο βήμα για να γεφυρωθούν οι διαφορές, ζητώντας συγγνώμη από την βασίλισσα στην πρώτη τους συνάντηση. Η Λετίθια αποδέχτηκε την συγγνώμη και φρόντισε εμφανιζόμενη δίπλα στην Μαρί Σαντάλ να δείξει ότι οι διαφορές τους αποτελούν παρελθόν.

Η τελευταία φορά που η Λετίθια και η Μαρί Σαντάλ είχαν βρεθεί στον ίδιο χώρο ήταν στην κηδεία της βασίλισσας Ελισάβετ, αλλά δεν υπήρξαν κοινές φωτογραφίες.

Διαβάστε επίσης:

«Ασφυξία» στα νοσοκομεία λόγω της τριδημίας – Σχεδόν πλήρεις οι ΜΕΘ, ανησυχία των ειδικών

Κυψέλη: Ισόβια στη μητέρα του 7χρονου που κακοποιήθηκε μέχρι θανάτου και θάφτηκε στην ταράτσα

Κωνσταντίνος Γλύξμπουργκ: Ετάφη στο Τατόι ο τέως βασιλιάς, όλα όσα έγιναν στην κηδεία – Ακολουθεί γεύμα στη Μεγάλη Βρεταννία

Keywords
Τυχαία Θέματα
Κηδεία, Κωνσταντίνου, Συμφιλίωση, Μαρί Σαντάλ, Λετίθια – Τέλος,kideia, konstantinou, symfiliosi, mari santal, letithia – telos