Κιλιάν Εμπαπέ: Απέρριψε την εξωπραγματική πρόταση της Αλ Χιλάλ

Ο Κιλιάν Εμπαπέ δεν θα συνεχίσει την καριέρα του στη Σαουδική Αραβία, καθώς αρνήθηκε την εξωπραγματική πρόταση της Αλ Χιλάλ.

Χαρακτηριστικό είναι το τελευταίο ρεπορτάζ της «L΄Equipe» αλλά και του «RMC», τα οποία συμφωνούν πως ο Γάλλος αστέρας αρνήθηκε να συναντηθεί με το κλιμάκιο της Αλ Χιλάλ που είχε ταξιδέψει σήμερα (26/7) στο Παρίσι για να ξεκινήσει συζητήσεις.

Όπως προσθέτουν τα γαλλικά Μέσα, ο Εμπαπέ δεν ενδιαφέρεται για την προοπτική της Σαουδικής Αραβίας, καθώς θέλει να συνεχίζει να αγωνίζεται στην Ευρώπη για πολλά ακόμα χρόνια. Κάπως

έτσι και με βάση τις τελευταίες εξελίξεις, όλα δείχνουν πως οι επιλογές του 24χρονου περιορίζονται και πάλι στα δυο γνωστά ονόματα.

Εκείνα φυσικά των Παρί Σεν Ζερμέν και Ρεάλ Μαδρίτης, οι οποίες πάντως προς το παρόν δεν βρίσκονται σε διαπραγματεύσεις για τη μεταγραφή του Γάλλου επιθετικού στους Μερένγκες.

Kylian Mbappé refuse l'Arabie saoudite

Kylian Mbappé a refusé toute discussion avec les représentants du club d'Al-Hilal, présents à Paris ce mercredi. Le club saoudien avait fait une offre de 300M€ au PSG pour tenter de recruter l'attaquant https://t.co/pW5F8STQgP pic.twitter.com/hJYW9R2nVD

— L'ÉQUIPE (@lequipe) July 26, 2023

Διαβάστε επίσης:

«Βόμβα» στην Τότεναμ: Ο ιδιοκτήτης της ομάδας παραδόθηκε στις αμερικανικές Αρχές – Απειλείται με φυλάκιση

Σοκ στο ελληνικό μπάσκετ: Σκοτώθηκε σε τροχαίο ο παίχτης του Πανιωνίου, Ντόνοβαν Μάρσαλ

Παναθηναϊκός: Ετοιμάζει μεταγραφική «βόμβα» – Μία ανάσα από τον Χουάντσο Ερνγακόμεθ

Keywords
Τυχαία Θέματα