Κωνσταντίνος Καζάκος – Βασιλική Μακρή: Τίτλοι τέλους στη σχέση τους

Τι κι αν οι φήμες έκαναν λόγο για γάμους και πανηγύρια; Οι δυο τους αποφάσισαν να χωρίσουν και ο καθένας να τραβήξει ξεχωριστό δρόμο στη ζωή.

Ο λόγος για τον Κωνσταντίνο Καζάκο και τη Βασιλική Μακρή. Σύμφωνα με την εφημερίδα «ΟΝ Τime», ο ηθοποιός και η νεαρή χορεύτρια δεν είναι, πια, ζευγάρι με πληροφορίες από το περιβάλλον της μελαχρινής καλλονής να αναφέρουν ότι η σχέση τους έκανε τον κύκλο της, καθώς οι δυο τους αναζητούσαν διαφορετικά πράγματα.

Ο Κωνσταντίνος Καζάκος υπήρξε παντρεμένος με τη συνάδελφό του Τάνια Τρύπη, με την οποία απέκτησαν την κόρη τους, Τζένη. Μετά το τέλος

του γάμου τους, ο ηθοποιός παντρεύτηκε την fashion expert Ιωάννα Μαρτζούκου με την οποία ήταν μαζί για έντεκα χρόνια. Οι δυο τους, απέκτησαν τον γιο τους Ιάσονα.

Πριν από περίπου ένα χρόνο, έγινε γνωστή η είδηση πως είναι και πάλι ερωτευμένος κι ευτυχισμένος με τη Βασιλική Μακρή. «Τώρα είμαι πάρα πολύ καλά. Έχω βρει ένα πλάσμα που αγαπάω και με αγαπάει πάρα πολύ και είμαι χαρούμενος» είχε δηλώσει χαρακτηριστικά.

Ο ηθοποιός με κάθε ευκαιρία κάνει σαφές ότι η απόλυτη προτεραιότητα στη ζωή του αποτελούν η κόρη του και ο γιος του, φροντίζοντας να περνά μαζί τους ποιοτικό χρόνο.

Διαβάστε επίσης:

Ο Μπεν Άφλεκ παλεύει με τον αλκοολισμό και η Τζένιφερ Λόπεζ διαφημίζει… κοκτέιλ! (Videos)

Μαρία Μενούνος: Γονατιστή στον Άγιο Νεκτάριο στην Αίγινα – «Χαρίζει θαύματα σε όσους πιστεύουν» (Photo)

Μόνικα Μπελούτσι: Στα Λαδάδικα για φαγητό μετά την κοσμοσυρροή στην Αριστοτέλους – Η βράβευση και το «ευχαριστώ» στα ελληνικά (Video/Photos)

Keywords
Τυχαία Θέματα
Κωνσταντίνος Καζάκος – Βασιλική Μακρή, Τίτλοι,konstantinos kazakos – vasiliki makri, titloi