Κωνσταντίνος Πλεύρης: Πώς αντέδρασαν τα παιδιά του για τον γάμο του – «Πατέρα, κάτσε φρόνιμα, μη γίνεσαι ρεζίλι», λέει η κόρη του

Την αντίθεση και τη δυσαρέσκειά τους στον γάμο του πατέρα τους, Κωνσταντίνου Πλεύρη, με την Τζόρτζια Σιακαβάρα εκδήλωσαν ο Θάνος και η Φένια Πλεύρη.

Υπενθυμίζεται ότι Κωνσταντίνος Πλεύρης και η Τζόρτζια Σιακαβάρα παντρεύτηκαν στην Ιερά Μονή των Αγίων Κυπριανού και Ιουστίνης στη Φυλή στις (18/12).

Σύμφωνα με πρωτοσέλιδο της On Time το μυστήριο τελέστηκε υπό άκρα μυστικότητα. Σύμφωνα με όσα ανέφερε η Τζόρτζια Σιακαβάρα στην ταμπλόιντ εφημερίδα στο γάμο παρευρέθηκαν «όσοι έπρεπε να είναι».

Οι αντιδράσεις
των παιδιών του

Ο αναπληρωτής κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της ΝΔ, Θάνος Πλεύρης, χρησιμοποίησε μια παλιά και σοφή ρήση… με την οποία έχουν συμφωνήσει ανά τους αιώνες πολλά παιδιά, γράφοντας στο Twitter «Αμαρτίες πατέρων παιδεύουσι τέκνα», δείχνοντας με αυτό τον τρόπο την αντίθεσή του.

Αμαρτίαι πατέρων παιδεύουσι τέκνα

— Θάνος Πλεύρης (@thanosplevris) December 21, 2023

Με τη σειρά της, η αδερφή του, Φένια, αντιμετώπισε το γεγονός με… χιούμορ. Μέσω Instagram stories ανάρτησε ένα βίντεο με τον Γιώργο Ζαμπέτα να τραγουδά: «Πατέρα κάτσε φρόνιμα, μη γίνεσαι ρεζίλι, τα νιάτα θέλουν έρωτα, κι οι γέροι χαμομήλι». Στο κλιπ πρόσθεσε ακόμη, τρία emoji που κλείνουν το μάτι.

Διαβάστε επίσης:

Πάτρα: Στον ανακριτή ο νοσηλευτής που κατηγορείται ότι βίασε 23χρονη ασθενή

Άνοιξε η παραλιακή μετά την έντονη βροχόπτωση – Κυκλοφοριακό χάος στον Κηφισό (video/photos)

Υπόθεση Όλιβερ: Εμπλέκουν τον επιχειρηματία Καπλάνη – «Δεν έχω καμία σχέση» δηλώνει ο ίδιος

Keywords
Τυχαία Θέματα
Κωνσταντίνος Πλεύρης, – Πατέρα,konstantinos plevris, – patera