Κορινθία: Nέα φωτογραφικά ντοκουμέντα για τον 45χρονο παλαιοχριστιανό – Δίπλα στα πρωτοπαλίκαρα της Χρυσής Αυγής

Το φως της δημοσιότητας είδαν φωτογραφίες που απεικονίζουν τον πατέρα της οικογένειας των παλαιοχριστιανών που ζούσαν σε λαγούμι στην Κορινθία, από την περίοδο που ο ίδιος ήταν μέλος της Χρυσής Αυγής.

Όπως μετέδωσε το MEGA, ο 45χρονος,  που συνελήφθη πρόσφατα, συμμετείχε στα επεισόδια που είχαν γίνει το 2012 έξω από το θέατρο «Χυτήριο», όταν πλήθος περίπου 200

ατόμων, ανάμεσά τους και – τότε – βουλευτές της Χρυσής Αυγής, διαμαρτύρονταν για το έργο «Corpus Christi». Μάλιστα, τον Οκτώβριο του 2012, παρόντες ήταν ο Ηλίας Παναγιώταρος, Χρήστος Παππάς και Γιώργος Γερμενής.

Τη διενέργεια τεστ DNA σε όλα τα παιδιά διέταξε ο εισαγγελέας

Παράλληλα,  το MEGA παρουσίασε σελίδα που έχει ο πατέρας στο Facebook και ισχυρίζεται πως είναι «συγγραφέας, εκπαιδευτικός, σπηλαιολόγος, βοτανολόγος, πολύτεκνος πατέρας 8 παιδιών και ορθόδοξος Ρωμιός».

Την ίδια στιγμή, ο εισαγγελέας διέταξε τη διενέργεια τεστ DNA σε όλα τα παιδιά της οικογένειας. Η εισαγγελική απόφαση πάρθηκε την Τρίτη (20/02) καθώς, σύμφωνα με τον Alpha, η μητέρα των παιδιών αλλά και ο 45χρονος που έχει συλληφθεί, αρνούνται να δώσουν οποιαδήποτε πληροφορία σχετικά με το ποιος είναι ο βιολογικός πατέρας των παιδιών.

Ο 45χρονος, ωστόσο, αρνείται να δώσει δείγμα DNA ώστε να καταστεί δυνατή η ταυτοποίηση του γενετικού υλικού με τα παιδιά της οικογένειας.

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι Αρχές εξετάζουν το ενδεχόμενο της αιμομιξίας μεταξύ των μελών της οικογένειας.

Διαβάστε επίσης:

Τρισάγιο στα Τέμπη τέλεσε ο Αρχιεπίσκοπος Ιερώνυμος – Συγκίνηση στον τόπο της τραγωδίας (Photos)

Σύνταγμα: Στο πλευρό των αγροτών ο ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ και ο Κασσελάκης

Κορινθία: Εντολή εισαγγελέα για τεστ DNA στα παιδιά των «Παλαιοχριστιανών» – «Δεν πρόκειται να δώσω δείγμα», λέει ο πατέρας

Keywords
Τυχαία Θέματα
Κορινθία, Nέα, 45χρονο, – Δίπλα, Χρυσής Αυγής,korinthia, Nea, 45chrono, – dipla, chrysis avgis