Κόρινθος: Τι αποκαλύπτει η επικοινωνία του πατέρα με την αστυνομία – Ήταν 2 χλμ μακριά από την παραλία που πνιγόταν η 6χρονη

Σε απόσταση δύο χιλιομέτρων μακριά από την παραλία όπου πνίγονταν η 6χρονη έφτασε ο πατέρας της για να ειδοποιήσει την ΕΛ.ΑΣ.

Μάλιστα, επέστρεψε αρκετή ώρα αργότερα με τη συνοδεία αστυνομικών, αντικρίζοντας τη μονάκριβή του κόρη νεκρή.

Την ίδια ώρα που ο πατέρας της Αμέλιας προσπαθεί όπως αναφέρει να συνέλθει από το σοκ του χαμού της, το newsit.gr φέρνει στο φως της δημοσιότητας

όλες τις τηλεφωνικές επικοινωνίες που έγιναν μεταξύ του ίδιου με τις αστυνομικές αρχές αλλά κι όλων των εμπλεκομένων ατόμων στην υπόθεση.

Τα νέα στοιχεία που προκύπτουν προκαλούν επιπλέον ερωτηματικά στο περιστατικό της Κορίνθου που τα τελευταία 24ωρα έχει συγκλονίσει το πανελλήνιο.

Το πρώτο από αυτά έχει να κάνει με την απόσταση που διένυσε για να ειδοποιήσει τις αρχές. Όσο κι αν φαίνεται απίστευτο ο 42χρονος άνδρας που υποστήριξε ότι δεν βούτηξε για να σώσει την κόρη του εξαιτίας του άσθματος από το οποίο πάσχει, αφού βγήκε από τη θάλασσα και με το μηχανάκι του οδήγησε για δύο ολόκληρα χιλιόμετρα.

Και σαν να μην έφτανε αυτό, όταν μπήκε στο διαμέρισμα του θα έπρεπε να φορτίσει και το κινητό του τηλέφωνο για να ειδοποιήσει στις αρχές.

Διαβάστε επίσης:

Κρήτη: Ελεύθερος χωρίς όρους ο συνεπιβάτης του αγροτικού για την επίθεση στους Γερμανούς (videos)

Τραγωδία στον Ισθμό Κορίνθου: Άνδρας έπεσε από τη γέφυρα

ΕΦΕΤ: Ανακαλεί παρτίδα θυμαρίσιου μελιού

Keywords
Τυχαία Θέματα
Κόρινθος, – Ήταν 2, 6χρονη,korinthos, – itan 2, 6chroni