Κορυφαία σε τηλεθέαση η «Γη της ελιάς» τη Δευτέρα

Συνεχίζει να συγκεντρώνει τις περισσότερες προτιμήσεις από κάθε άλλο πρόγραμμα η δραματική σειρά «Η γη της ελιάς» παρά τον οξυμένο ανταγωνισμό, ο οποίος ως γνωστό κορυφώνεται στο διάστημα 21.00- 24.00.

Ένα ακόμη επεισόδιο της σειράς με άξονα τη μανιάτικη χωσιά μαγνήτισε βλέμματα ενός εκατομμυρίου τηλεθεατών και…βάλε. Ο «Σασμός» με πυρήνα την κρητική βεντέτα και την συμφιλίωση αποτέλεσε το δεύτερο δημοφιλέστερο πρόγραμμα της ημέρας.

Η έκπληξη- αν και σχεδόν αναμενόμενη- ήρθε από το τηλεπαιχνίδι «Ο τρόχος της τύχης» το οποίο αναδείχθηκε το τρίτο καλύτερο πρόγραμμα σύμφωνα με τις μετρήσεις

τηλεθέασης της Nielsen.Το τηλεπαιχνίδι του Star ένιωσε την «ανάσα» της «Μάγισσας» του ΑΝΤ1, καθώς η ιστορική δραματική σειρά για τους καπεταναίους και τους κουρσάρους της Μάνης με φόντο την Ελληνική Επανάσταση είχε τηλεθέαση μόλις 0,1% μικρότερη από τον «Τροχό της τύχης» ή 4.000 τηλεθεατές λιγότερους.

Στις αμέσως επόμενες διακεκριμένες θέσεις τηλεθέασης οι «αποστάσεις» ήταν πολύ μικρές, ένδειξη πολυδιάσπασης του «σώματος» των τηλεθεατών.

Στο πέμπτο σκαλοπάτι της κλίμακας τηλεθέασης διακρίθηκε η σατιρική «Ράδιο αρβύλα», ενώ το «βαρύ πυροβολικό» του Open, η σειρά «Έρωτας φυγάς» υποχώρησε στην έκτη θέση προτίμησης.

Από «κοντά» και το «Ναυάγιο», ο «Γιατρός», ο «Παράδεισος των κυριών» αλλά και το τηλεπαιχνίδι «Τhe Chase».

Διαβάστε επίσης:

Με πρωτιά τηλεθέασης «άνοιξε» την εβδομάδα το Mega

Σαλαμίνα: Συνελήφθη ο ύποπτος για τη δολοφονία της 43χρονης – Συγκλονίζουν οι καταθέσεις των γειτόνων – Το χρονικό της γυναικοκτονίας

Νέο κύμα κακοκαιρίας με ισχυρές καταιγίδες τις επόμενες ώρες και στο βάθος… Άνοιξη – Πότε θα «χτυπήσει» την Αττική

Keywords
Τυχαία Θέματα