Κορυφαίο σε τηλεθέαση το Mega και την Τρίτη

Με κεκτημένη φόρα συνέχισε το Mega την Τρίτη να ηγείται της κούρσας τηλεθέασης, αν και με μερίδιο ελαφρώς μειωμένο σε σχέση με την Δευτέρα.

Έχει όμως καταφέρει να δημιουργήσει απόσταση ασφαλείας από τον ανταγωνισμό.

Δεύτερος σε προτιμήσεις ήταν ο ΑΝΤ1 και μάλιστα με βελτιωμένη απόδοση συγκριτικά με εκείνη που εμφάνισε την προηγούμενη ημέρα.

Ανεβασμένη ήταν και η απόδοση του Star

χάρη κυρίως στο καθημερινό «Αλήθειες με τη Ζήνα», το τηλεπαιχνίδι «Ο τροχός της τύχης» και το «Masterchef» στο χθεσινοβραδινό επεισόδιο του οποίου οριστικοποιήθηκε η 24 παικτών που θα συνεχίσει στην επόμενη φάση του ριάλιτι σόου μαγειρικών δεξιοτήτων.

Ο Σκάι παρά την έξαρση τηλεθέασης του «Survivor», αρκετά τα μεσάνυχτα, κατάφερε να διατηρήσει το 12 στο κύριο μέρος του μεριδίου, έχασε όμως πόντους στα δεκαδικά ψηφία που τον έφεραν τέταρτο σε προτιμήσεις με τον Alpha να μειώνει τη μεταξύ τους απόσταση.

Σταθερότητα στην απόδοση της διακρίνει την ΕΡΤ1, αλλά το Open παρουσίασε καθοδική- μικρή- τάση. Μόλις πάνω από το 2,5% ήταν το μερίδιο του Μακεδονία TV, ενώ χαρακτηριστικά ΕΡΤ2 σαν να πάει να διαμορφώσει η ΕΡΤ3, παρότι  το περιεχόμενο της οποίας αναβαθμίστηκε και ενδυναμώνεται, κατά την ΕΡΤ.

Διαβάστε επίσης:

Ενημερωτικές εκστρατείες σχεδόν 10 εκατ. ευρώ για επιστολική ψήφο και ευάλωτους δανειολήπτες

Γιώργος Λιάγκας: Η στιγμή που ο παρουσιαστής «λυγίζει» στον τηλεοπτικό αέρα (Video)

Ελένη Μενεγάκη: Ερωτηματικό η συνέχεια στη συνεργασία με το MEGA

Keywords
Τυχαία Θέματα