Κως: Βίντεο-ντοκουμέντο από το μοιραίο βράδυ – Οι τελευταίες στιγμές της Αναστάζια με τον 32χρονο

Ένα νέο βίντεο-ντοκουμέντο ήρθε στο φως της δημοσιότητας και δείχνει τις τελευταίες στιγμές της Αναστάζια στην Κω, πριν από τη δολοφονία της.

Ειδικότερα, σύμφωνα με την ΕΡΤ, στο εν λόγω βίντεο φαίνεται ο 32χρονος μαζί με την 27χρονη να επιβαίνουν στη μηχανή του, το βράδυ της Δευτέρας 12 Ιουνίου.

Το

ρολόι της κάμερας δείχνει 00:08:16 μεσάνυχτα της Τρίτης, αλλά σύμφωνα με την ιδιοκτήτρια του σπιτιού, το ρολόι πάει μία ώρα και εννέα λεπτά μπροστά, δηλαδή η πραγματική ώρα που φεύγουν από το σπίτι του 32χρονου, είναι 22:59 βράδυ Δευτέρας.

Παράλληλα, σε άλλο βίντεο, δύο ημέρες μετά το έγκλημα, ο 32χρονος φαίνεται να περνάει πεζός μπροστά από την ίδια κάμερα, και να κατευθύνεται προς το σημείο που φέρεται να διαπράχθηκε η δολοφονία της 27χρονης και να επιστρέφει μετά από έντεκα λεπτά.

Το SMS για τη φυγή του στην Ιταλία

Και ενώ ο 32χρονος αρνείται τις κατηγορίες, οι Αρχές, έχοντας ως σύμμαχο την τεχνολογία, αξιοποίησαν τα ευρήματα που ανέσυραν από το κινητό του δένοντας τη δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος του. Χαρακτηριστικό είναι το μήνυμα που φέρεται να έστειλε σε ομοεθνείς του.

«Πρέπει να φύγω, πρέπει να έρθω στην Ιταλία», ήταν το μήνυμά του σύμφωνα με τον Alpha.

Παράλληλα, το στίγμα του κινητού τηλεφώνου του έδειξε ότι το βράδυ της δολοφονίας κινήθηκε στην ευρύτερη περιοχή όπου εντοπίστηκε η σορός της 27χρονης. Σύμφωνα με πληροφορίες, οι αξιωματικοί της αστυνομίας διαπίστωσαν ότι ο 32χρονος προσπάθησε να σβήσει τα ίχνη των κινήσεών του από το κινητό, το οποίο φέρεται να έβαζε σε λειτουργία πτήσης ανά τακτά χρονικά διαστήματα.

Για τον λόγο αυτό φέρεται να έψαχνε στο διαδίκτυο εφαρμογές που διαγράφουν από το κινητό τις διαδρομές που έχει κάνει κάποιος.

Διαβάστε επίσης:

Κέρκυρα: Σοβαρά επεισόδια μεταξύ τουριστών – Οδηγός παρέσυρε πεζό (Video)

Μονεμβασιά: Δις ισόβια στον 53χρονο που σκότωσε δύο ανθρώπους με το αυτοκίνητο

Ηράκλειο: Επιχείρηση διάσωσης για γυναίκα που έπεσε σε φρεάτιο ασανσέρ

Keywords
Τυχαία Θέματα