Κώστας Αρβανίτης για ΣΥΡΙΖΑ: Και πάλι καλά που παίρνουμε 14% στις δημοσκοπήσεις (videos)

Την δημοσκόπηση της Opinion Poll, που αποτυπώνει την περαιτέρω συρρίκνωση των ποσοστών του ΣΥΡΙΖΑ, σχολίασε το πρωί της Παρασκευής (17/11) ο Κώστας Αρβανίτης.

«Και πάλι καλά που παίρνουμε 14% στις δημοσκοπήσεις, το ΠΑΣΟΚ δεν μπορεί να πάρει

όλη τη ζημιά, τον Κυριάκο Μητσοτάκη δεν τον πειράζει κανείς… Θέλω να ευχαριστήσω τους ανθρώπους που ψηφίζουν ακόμα ΣΥΡΙΖΑ και να τους πω ότι “θα το πάμε το καράβι” με όσους μπορούν, με όσους πρέπει και με όσους το αισθάνονται», είπε ο ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ μιλώντας στον ΣΚΑΪ και την εκπομπή «Σήμερα».

Παράλληλα, χαρακτήρισε ρεαλιστικό τον πήχη του 17% που έβαλε ο Στέφανος Κασσελάκης για τις ευρωεκλογές.

«Ο πρόεδρος μας φέρνει σε δύσκολη θέση»

Ο Κώστας Αρβανίτης σχολίασε και τις δηλώσεις Κασσελάκη, οι οποίες έχουν γίνει αντικείμενο σφοδρής εσωκομματικής κριτικής και αντιπαράθεσης.

«Πολλές φορές ο πρόεδρος μας φέρνει σε δύσκολη θέση, όπως για παράδειγμα με τα 37 δισ. Δεν μπορείς να λες ότι ο Τσακαλώτος το πήγε λάθος, ο Δραγασάκης το πήγε λάθος, γιατί γεννιέται το ερώτημα “που ήταν ο τότε πρωθυπουργός”; Μειώνεις τον πρόεδρό μου έτσι, χαμηλώνεις τον πήχη για τον πρόεδρό μου, δεν γίνεται να συνεχιστεί άλλο αυτό. Ο κ. Κασσελάκης οφείλει να ακούει, να δημιουργήσει πολιτικό κέντρο και να πάει στο συνέδριο», δήλωσε.

«Πιστεύω στο “ραντεβού στο συνέδριο”, μπορούν να συζητηθούν πολλά πράγματα, όπως για παράδειγμα η αλλαγή τακτικής», πρόσθεσε.

«Οι κινήσεις φυγής από τον ΣΥΡΙΖΑ αυτή τη στιγμή είναι λάθος. Αν φύγεις στο συνέδριο γιατί δεν μπορείς να τα βρεις στο πολιτικό ζήτημα τότε ναι, άλλα όχι να φύγεις από τον ΣΥΡΙΖΑ επειδή ο πρόεδρος καθυστέρησε δύο ώρες να έρθει στη συνάντηση…», σχολίασε σχετικά με τις αποχωρήσεις ενώ εξέφρασε την προσωπική επιθυμία να μην φύγει από τον ΣΥΡΙΖΑ η Έφη Αχτσιόγλου.

Διαβάστε επίσης:

Το ΠΑΣΟΚ μετά από 11 χρόνια περνά στη δεύτερη θέση ο ΣYΡΙΖΑ βυθίζεται στην εσωστρέφεια και ο Μητσοτάκης τους παρακολουθεί κυρίαρχος

ΣΥΡΙΖΑ: «Ανάληψη ρόλων ή αποστασία» το δίλημμα Κασσελάκη σε Αχτσιόγλου – Μπαράζ επαφών Τσίπρα κόντρα σε νέα «φυγή»

Πέτρος Κόκκαλης για νέο κόμμα: «Βλέπω πολιτικό κενό στο χώρο αριστερά της ΝΔ»

Keywords
Τυχαία Θέματα