Κώστας Καζάκος: Συντρετριμμένος ο Άγγελος Αντωνόπουλος – Ξέσπασε σε λυγμούς κι έκλεισε το τηλέφωνο (Video)

Ο Κώστας Καζάκος έφυγε από τη ζωή το απόγευμα της Τρίτης, σε ηλικία 87 ετών. Η είδηση του θανάτου του σπουδαίου ηθοποιού σκόρπισε θλίψη στον καλλιτεχνικό χώρο και βύθισε στο πένθος την οικογένειά του.

Συντετριμμένος ο γιος του, Κωνσταντίνος Καζάκος, έσπευσε στο νοσοκομείο Ευαγγελισμός όπου νοσηλευόταν ο πολυαγαπημένος του πατέρας…

«Ο Κωνσταντίνος Καζάκος εισήχθη στο Γ.Ν.Α « Ο ΕΥΑΓΓΕΛΙΣΜΟΣ-ΠΟΛΥΚΛΙΝΙΚΗ» στις 26-7-2022 με αναπνευστικά προβλήματα. Η κατάσταση της υγείας του επιδεινώθηκε ραγδαίως,

όπου και σήμερα Τρίτη 13-9-2022 απεβίωσε λόγω πολυοργανικής ανεπάρκειας. Τα θερμά συλλυπητήρια μας στους οικείους του», ανέφερε το ιατρικό ανακοινωθέν.

Το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΑΝΤ1 επικοινώνησε με αρκετούς καλλιτέχνες που είτε είχαν γνωριστεί με τον μεγάλο ηθοποιό είτε είχαν συνεργαστεί.

Ανάμεσα σε αυτούς ήταν και ο Άγγελος Αντωνόπουλος, ο οποίος δεν κατάφερε να κρύψει τη συγκίνησή του:

«Πήρατε να μου το πείτε αυτό; Εγώ τι μπορώ να πω; Δεν είναι απώλεια, ο Καζάκος είναι παρών. Δεν μπορεί να μην είναι παρών ο Καζάκος… Γεια» είπε και έκλεισε το τηλέφωνο μη μπορώντας να συνεχίσει.

Για τον σπουδαίο ηθοποιό μίλησαν επίσης ο Γιάννης Βογιατζής, η Λίλα Καφαντάρη και ο Νίκος Γαλανός εκφράζοντας τη θλίψη τους για τη μεγάλη αυτή απώλεια στον χώρο του θεάτρου.

Διαβάστε επίσης:

Όταν ο Γκοντάρ «οπλίστηκε» και τίναξε στον αέρα τις Κάννες (Photos/Videos)

Ζαν Λικ Γκοντάρ: Πέθανε ο σπουδαίος Γάλλος σκηνοθέτης

Θεσσαλονίκη: «Σινεμά, ο Παράδεισος» και Ένιο Μορικόνε σε κοινή θέα στα Άνω Λαδάδικα (Photo)

Keywords
Τυχαία Θέματα