Κρις Νοθ: Αρνείται τις κατηγορίες για σεξουαλική κακοποίηση

Ο Κρις Νοθ μίλησε για πρώτη φορά, στην πρώτη του συνέντευξη, σχετικά με τις κατηγορίες σεξουαλικής κακοποίησης που έγιναν εναντίον του το 2021.

Ο ηθοποιός μίλησε στο USA Today με αφορμή τον νέο του ρόλο ως εκπρόσωπος της Samuelsohn, «μιας εταιρείας προσαρμοσμένων κοστουμιών που ξεκινά μια εκστρατεία για την ευαισθητοποίηση σχετικά με την ψυχική υγεία των ανδρών».

Ο Νοθ είπε ότι είναι ένοχος μόνο για την απιστία στη γυναίκα του.

«Απάτησα τη γυναίκα μου και είναι καταστροφικό για εκείνη και όχι πολύ όμορφη εικόνα», είπε κατά τη διάρκεια της συνέντευξης. «Αυτό όμως δεν είναι έγκλημα».

Το 2021 σύμφωνα δημοσίευμα του The Hollywood Reporter, δύο γυναίκες, που χρησιμοποιούσαν ψευδώνυμα για να προστατεύσουν την ιδιωτικότητά τους, κατηγόρησαν τον Νοθ ότι τους επιτέθηκε σεξουαλικά.

Τα φερόμενα περιστατικά συνέβησαν το 2004 στο Λος Άντζελες και το 2015 στη Νέα Υόρκη, αντίστοιχα. Οι γυναίκες είπαν ότι ο Νοθ επαναλαμβάνει τον ρόλο του ως Mr. Big στη σειρά “And Just Like That…”.

«Οι κατηγορίες εναντίον μου που έγιναν από άτομα που γνώρισα πριν χρόνια, ακόμη και πριν από δεκαετίες και είναι κατηγορηματικά ψευδείς. Αυτές οι ιστορίες θα μπορούσαν να είχαν συμβεί πριν από 30 χρόνια ή πριν από 30 ημέρες – όχι σημαίνει πάντα όχι – αυτή είναι μια γραμμή που δεν παραβίασα. Οι επαφές ήταν συναινετικές. Είναι δύσκολο να μην αμφισβητηθεί ο χρόνος που βγαίνουν αυτές οι ιστορίες. Δεν ξέρω με βεβαιότητα γιατί βγαίνουν στην επιφάνεια τώρα, αλλά ξέρω αυτό: δεν επιτέθηκα σε αυτές τις γυναίκες», είπε ο Νοθ σε δήλωσή του στο CNN εκείνη την εποχή.

Στη νέα του συνέντευξη, ο ηθοποιός μίλησε για αυτό που λέει ότι ήταν μοιχεία, λέγοντας: «Κάνετε στον εαυτό σας τις ίδιες δικαιολογίες που κάνουν πολλοί άνδρες».

«Δεν πληγώνεις κανέναν. Κανείς δεν πρόκειται να το μάθει και το σεξ είναι απλώς ευχάριστο», είπε. «Ξαφνικά, πολλοί άνθρωποι θέλουν να κάνουν σεξ μαζί σου. Είναι σαν, “Λοιπόν, δεν πρόκειται να έχω αυτή την ευκαιρία ξανά”».

Δεν υποβλήθηκαν ποινικές κατηγορίες εναντίον του Νοθ, αλλά απολύθηκε από την εκπομπή του CBS “The Equalizer” και αποσύρθηκε από περαιτέρω συμμετοχή στο “And Just Like That…” Οι πρωταγωνίστριες της σειράς, Sarah Jessica Parker, Cynthia Nixon και Kristin Davis εξέδωσαν μια δήλωση υποστήριξης των φερόμενων θυμάτων.

Σύμφωνα με το USA Today, ο Νοθ, ο οποίος επίσης αποσύρθηκε από μια διαφήμιση της Peloton στην οποία πρωταγωνιστούσε, έχασε μια συμφωνία 12 εκατομμυρίων δολαρίων.

«Δεν μπορώ να πω τίποτα για να αλλάξω τη γνώμη κάποιου όταν έχεις τέτοιου είδους παλιρροϊκό κύμα», λέει τώρα ο 68χρονος ηθοποιός.

Διαβάστε επίσης:

Νάταλι Πόρτμαν: Διαζύγιο μετά από όργιο φημών για εξωσυζυγική σχέση του συντρόφου της

Δημήτρης Παπαμιχαήλ: Σαν σήμερα έφυγε από τη ζωή – Το συγκινητικό βίντεο της Finos Film

Κάνιε Γουέστ: Η γυναίκα του με see through φόρεμα που δεν αφήνει τίποτε στη φαντασία – Έξαλλοι οι Ιταλοί (photos)

Keywords
Τυχαία Θέματα
Κρις Νοθ, Αρνείται,kris noth, arneitai