Κυψέλη: Ραγδαίες οι εξελίξεις στην υπόθεση εξαφάνισης της 52χρονης Σταυρούλας – Στη ΓΑΔΑ η συγκάτοικός της

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις στην υπόθεση εξαφάνισης της 52χρονης Σταυρούλας στην Κυψέλη που αγνοείται από τις 23 Αυγούστου.

Την υπόθεση εξαφάνισης της 53χρονης έχει αναλάβει το Τμήμα Ανθρωποκτονιών, καθώς υπάρχουν σοβαρές ενδείξεις πως η Σταυρούλα Γκουγκούλια έχει πέσει θύμα εγκληματικής οργάνωσης. 

Πρόσωπο «κλειδί» θεωρείται η συγκάτοικός της που έμεναν μαζί στην Κυψέλη και φέρεται να ήταν ο τελευταίος άνθρωπος που την είδε. Όπως μετέδωσε η εκπομπή «Live News» η γυναίκα προσήλθε στη ΓΑΔΑ

για κατάθεση την Παρασκευή (16/2)

Η Βούλα Δημητριάδου, νομική σύμβουλος της συγκατοίκου μιλώντας στο Mega, συμφώνησε ότι οι συνθήκες εξαφάνισης της 53χρονης από την Κυψέλη είναι πολύ περίεργες, ενώ, ως προς τις εξελίξεις στην υπόθεση σημείωσε ότι με εισαγγελική εντολή έχει ξεκινήσει έρευνα και η Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος.

Τι είχε καταθέσει η συγκάτοικός της

Η συγκάτοικος της Σταυρούλας είχε μιλήσει στο Mega και συγκεκριμένα στην εκπομπή της Αγγελικής Νικολούλη «Φως στο Τούνελ» στις αρχές του Φεβρουαρίου.

Η Σταυρούλα, σύμφωνα με την μαρτυρία της συγκατοίκου της, έφυγε από το σπίτι, το απόγευμα της Τετάρτης 23 Αυγούστου του περασμένου χρόνου, με σκοπό να πάει σε κάποιο επαγγελματικό ραντεβού.

Έφυγε αφήνοντας πίσω όλα τα προσωπικά της αντικείμενα, ταυτότητα, διαβατήριο και φορτιστή κινητού τηλεφώνου.

Η συγκάτοικός της μίλησε στο «Τούνελ» για την ημέρα της εξαφάνισης της, αλλά και την συμπεριφορά της Σταυρούλας το τελευταίο διάστημα.

Η δομή που υποτίθεται πως θα εργαζόταν η Σταυρούλα και με τον υπεύθυνο της οποίας είχε ραντεβού δεν υπάρχει, αναφέρει η συγκάτοικός της.

Όταν η φίλης της είδε πως η ώρα περνά και η Σταυρούλα δεν γυρίζει σπίτι, πήρε τηλέφωνο για να την αναζητήσει, αλλά της έδειχνε κατειλημμένο.

«Μπήκα στο ίντερνετ και διάβασα πως το τηλέφωνο αυτό που κάνει ‘τουτ-τουτ’, ή κάποιος σε έχει μπλοκάρει, ή δεν πιάνει σήμα το κινητό. Το τηλέφωνο δεν πληρώθηκε και όταν δεν πληρώνεται, κόβεται».

H Σταυρούλα όταν έφυγε εκείνο το απόγευμα φορούσε μια φόρμα και μια μπλούζα γνωστής μάρκας, αθλητικά παπούτσια, ένα ακριβό ρολόι και ένα μπακ πακ, χρώματος βυσσινί.

«Είχε μαζί της κάποια χρήματα, όχι πολλά, 200 με 300 ευρώ. Όλα της τα ρούχα είναι ακριβώς όπως τα άφησε, μαζί με τις φωτογραφίες της και όλα τα προσωπικά της έγγραφα».

Διαβάστε επίσης:

Κουτσούμπας από Κρήτη: «Το νέο ΕΣΥ πολλαπλασιάζει τα προβλήματα» – «Κανένα νοσοκομείο και Κέντρο Υγείας δεν περισσεύει»

Βελόπουλος: «Nα αποκλείσουν το Μαξίμου οι αγρότες, να μην βγει ο πρωθυπουργός από εκεί μέσα»

Αχιλλέας Μπέος: Τρίμηνη απαγόρευση εισόδου στα γήπεδα και πρόστιμο 12.000 ευρώ

Keywords
Τυχαία Θέματα
Κυψέλη, Ραγδαίες, 52χρονης Σταυρούλας –, ΓΑΔΑ,kypseli, ragdaies, 52chronis stavroulas –, gada