Κυριάκος Μητσοτάκης: Η Κυριακή θα δώσει δεύτερη εντολή στην προκοπή (Video)

Με την ομιλία του στη Θεσσαλονίκη, στο Παλέ ντε Σπορ, κορυφώθηκε η προεκλογική εκστρατεία του Κυριάκου Μητσοτάκη στη Βόρεια Ελλάδα και οι περιοδείες στην περιφέρεια.

Δείτε το βίντεο:

«Η Κυριακή θα δώσει δεύτερη εντολή στην προκοπή και θα ανοίξει τον δρόμο για αυτοδύναμη Ελλάδα και αυτοδύναμη ΝΔ» ανέφερε

ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας.

«Το γαλάζιο κύμα ξεκινά από Λευκό Πύργο και απλώνεται σε όλη την Ελλάδα» τόνισε και υπογράμμισε ότι «τα καταφέραμε και μείναμε όρθιοι και ενωμένοι παρά τις δυσκολίες».

«Είμαι στη πόλη που τόσο αγαπώ. Η νίκη ανοίγει από την Θεσσαλονίκη. Σας αποκάλεσα συμπατριώτες γιατί δεν ξεχνώ ότι είμαι και απόγονος Μακεδονομάχου γιατί ο παππούς μου πολέμησε εδώ. Το γαλάζιο κύμα ξεκινά από τον Θερμαϊκό και συναντά αυτό που απλώθηκε από τα Χανιά και σε όλη την πατρίδα μας. Η σημερινή συγκέντρωση είναι ο καλύτερος πρόλογος για την Κυριακή. Γιορτάζει η μισή Ελλάδα, αλλά θα γιορτάσει και η Δημοκρατία. Θα γιορτάσει όλη η χώρα ανοίγοντας τον δρόμο για μια αυτοδύναμη Ελλάδα και μία αυτοδύναμη ΝΔ» είπε ο πρωθυυπουργός.

«Ξέρετε τις μάχες που κληθήκαμε να πολεμήσουμε σε αυτή την 4ετια. Μεταναστευτικό, πανδημία, παγκόσμια κρίση, απειλές από την Τουρκία και τον πόλεμο στην Ουκρανία που έφερε ακρίβεια. Μείναμε όμως ενωμένοι. Με ένα σχέδιο 55 δισ. στηρίξαμε την κοινωνία.

«Είπαμε θα στηρίξουμε τους αγρότες μας, θα θωρακίσουμε την άμυνα μας και θα ενισχύσουμε το κύρος της χώρας μας» πρόσθεσε και αναφέρθηκε στην επενδυτική βαθμίδα.

Διαβάστε επίσης:

Ζωή Κωνσταντοπούλου – Διαμαντής Καραναστάσης: Μαζί στην αγάπη, μαζί και… στην Πλεύση Ελευθερίας

Πώς η Κουμουνδούρου οδηγήθηκε στην αποπομπή Κατρούγκαλου – Η επικοινωνία με Τσίπρα

Εκλογές 2023 – «Κίνημα φτωχών»: Στο πλευρό του Παύλου Κοντογιαννίδη, ο Χρήστος Βαλαβανίδης και ο Ηλίας Λογοθέτης

Keywords
Τυχαία Θέματα