Κυρίαρχος της τηλεθέασης του Σαββατοκύριακου ο Alpha

«Νταμπλ» στην τηλεθέαση κατάφερε το ΣΚ ο Alpha. Η κυριαρχία του περίπου αναμενόμενη. Το Σάββατο ανέβασε την απόδοση του καναλιού ο Μάνεσης με την εκπομπή του και από κοντά ο Πετρετζίκης με τις μαγερικές προτάσεις του.

Εντυπωσιακή ήταν η συρρίκνωση του μεριδίου Mega το οποιο πάντως κινήθηκε στην περιοχή με τα διψήφια νούμερα. ΑΝΤ1, Star, Σκάι επίσης εμφάνισαν

απώλειες, μικρότερης κλίμακας. Βελτίωση παρουσίασε το μερίδιο του Open, όπως επίσης και η ΕΡΤ1 η οποία φαίνεται να κερδίζει «έδαφος» στις προτιμήσεις των τηλεθεατών το Σάββατο.

Στα ίδια πάνω- κάτω επίπεδα η απόδοση του Μακεδονία TV. Το πρωινό ντοκιμαντέρ «Ζωγραφίζοντας στους Άγιους Τόπους», η «Περίμετρος» και ο αγώνας μπάσκετ ΟΣΦΠ- Προμηθέας τόνωσαν την τηλεθέαση της ΕΡΤ3, ενώ η ΕΡΤ2 απλώς συντηρήθηκε μεταξύ φθοράς και αφθαρσίας. 

Την Κυριακή στον Alpha, ο Μάνεσης και η πρεμιέρα του σόου «The Secret Song» εκτόξευσαν τον δείκτη της Nielsen στο 15,7%- ίσως ρεκορ σεζόν ως τώρα.

Ανεβασμένο όμως και το Mega χάρη στο ντουέτο «Η γη της ελιάς» και «Το ναυάγιο». Ανέκτησε έδαφος το Star χάρη στην κωμωδία «Στα σύνορα, ενώ ο υπόλοιπος ανταγωνισμός εμφάνισε πτωτική τάση.

Καλύτερη εικόνα από το Σάββατο παρουσίασαν οι ΕΡΤ3 (λόγω Μαραθώνιου και μπάσκετ) και ΕΡΤ2 (λόγω της πρωινής  Θείας λειτουργίας  και της ελληνικής ταινίας «Οικογένεια Χωρφά»).

Διαβάστε επίσης:

Τηλεθέαση: Πρώτο το Mega την Παρασκευή- Kόντρα καναλιών για τη δεύτερη θέση

ΠΟΣΠΕΡΤ: Η διοίκηση της ΕΡΤ να ενημερώσει τους εργαζόμενους και τον κόσμο για τα σχέδια της

Πρώτη με διαφορά η «Γη της ελιάς» την Παρασκευή

Keywords
Τυχαία Θέματα