Λαχτάρισαν επιβάτες του ΚΤΕΛ στο Μαρκόπουλο – Το λεωφορείο τυλίχθηκε στις φλόγες

Λαχτάρισαν επιβάτες λεωφορείου του ΚΤΕΛ, το απόγευμα της Κυριακής, όταν εκδηλώθηκε πυρκαγιά ενώ βρισκόταν εν κινήσει, στην οδό Πρίφτη, στον Μαρκόπουλο.

Σύμφωνα με την ιστοσελίδα notia.gr, οι επιβάτες πρόλαβαν να βγουν, χωρίς ευτυχώς να τραυματιστεί κάποιος.

Στο σημείο έσπευσαν 12 πυροσβέστες με 4 οχήματα που έσβησαν τη φωτιά πριν προλάβει να πάρει μεγαλύτερες διαστάσεις.

Ολοκληρώθηκε κατάσβεση #πυρκαγιάς σε λεωφορείο επί της οδού Πρίφτη στο Μαρκόπουλο Μεσογαίας Αττικής. Επιχείρησαν 12 #πυροσβέστες με 4 οχήματα.

— Πυροσβεστικό Σώμα (@pyrosvestiki) August
27, 2023«Δεν είχε ούτε έναν πυροσβεστήρα»

«Φωτιά σε λεωφορείο του ΚΤΕΛ με πολίτες μέσα. Ανεπίτρεπτο να κυκλοφορούν ακόμη τέτοια χάλια λεωφορεία. Ευτυχώς όλα καλά», έγραψε ο αντιδήμαρχος Γιάννης Αϊδινιώτης.

O αυτόπτης μάρτυρας Κωνσταντίνος Οικονόμου έγραψε σε ανάρτησή του στα social media: «Το χειρότερο λεωφορείο των χειρότερων ΚΤΕΛ της χώρας, πήρε φωτιά μέσα στο Μαρκόπουλο και λίγο έλειψε να καούμε ζωντανοί, δεν είχε ούτε έναν πυροσβεστήρα, η φωτιά σβήστηκε πρώτα με τα λάστιχα από τα σπίτια και τους πυροσβεστήρες της απέναντι πολυκατοικίας, ευτυχώς είχαν προλάβει να κατέβουν οι επιβάτες, ο ιδιοκτήτης κυκλοφορεί αυτό το χρεπι έχοντας 50 καταγγελίες στην πλάτη του, άμεση η επέμβαση της πυροσβεστική όπως πάντα, αστική συγκοινωνία ΑΥΡΙΟ για να μετακινούμαστε σαν άνθρωποι, αυτό το λεωφορείο κουβαλάει ΜΑΘΗΤΕΣ!!!».

Διαβάστε επίσης:

Νέα Φιλαδέλφεια: «Άφαντος» ο δολοφόνος του Μιχάλη Κατσούρη – Η «γκάφα» στα εγκληματολογικά εργαστήρια

Χανιά: Ανώτερος αξιωματικός της ΕΛ.ΑΣ. συνελήφθη με προσημειωμένα χαρτονομίσματα

Μουδανιά: Καραμπόλα τριών αυτοκινήτων με τέσσερις ελαφρά τραυματίες

Keywords
Τυχαία Θέματα