Λάρισα: Ανοίγουν στόματα για τον εφιάλτη που ζούσε η αστυνομικός – «Τη χτυπούσε συχνά, τη ζήλευε παθολογικά»

Σε σοβαρή κατάσταση εξακολουθεί να νοσηλεύεται η 40χρονη αστυνομικός που ξυλοκοπήθηκε άγρια από τον σύζυγό της στη Λάρισα.

Ο δράστης που σύμφωνα με πληροφορίες είχε χειροδικήσει και στο παρελθόν σε βάρος της γυναίκας του συνελήφθη με τις κατηγορίες της Ενδοοικογενειακής Βίας και των Επικίνδυνων Σωματικών Βλαβών και οδηγήθηκε ενώπιον του Εισαγγελέα ο οποίος του άσκησε ποινική δίωξη για απόπειρα ανθρωποκτονίας.

Σύμφωνα

με πληροφορίες το ζευγάρι, το οποίο έχει δύο παιδιά, είχε συχνά καβγάδες, ενώ παλαιότερα είχαν χωρίσει, ενώ η γυναίκα είχε καταθέσει σε βάρος του μήνυση για απειλή.

Σύμφωνα με το protothema, μάρτυρες που γνώριζαν το ζευγάρι κάνουν λόγο για βαρύ, κακοποιητικό παρελθόν του 52χρονου επιχειρηματία.

Άτομα από το στενό, οικογενειακό και φιλικό περιβάλλον του ζευγαριού κάνουν λόγο για μια κακοποιητική σχέση κατά τη διάρκεια της οποίας ο 52χρονος χτυπούσε συχνά τη σύζυγό του καθώς τη ζήλευε παθολογικά.

Αυτός, εξάλλου, ήταν και ο λόγος που η 43χρονη του είχε ζητήσει να χωρίσουν μετά από 15 χρόνια γάμου αλλά στη συνέχεια αποφάσισε να δώσει μια δεύτερη ευκαιρία στο γάμο τους.

Χθες το πρωί, όμως, το θύμα δεν άντεξε και ανακοίνωσε στον 52χρονο πως θέλει να πάρουν διαζύγιο με τον σύζυγό της να αντιδρά χτυπώντας την ανηλεώς…

Το χρονικό

Ο άγριος ξυλοδαρμός έγινε τα ξημερώματα της Πέμπτης 3 Αυγούστου.

Σύμφωνα με την ΕΡΤ, τα ξημερώματα της Πέμπτης το ζευγάρι είχε έναν έντονο καβγά μέσα στο σπίτι του και ο 52χρονος άρχισε να φωνάζει και να χτυπά με γροθιές την γυναίκα του στο πρόσωπο αλλά και σε όλο του το σώμα…

Οι γείτονες άκουσαν τις φωνές και ειδοποίησαν την αστυνομία. Περιπολικό της αστυνομίας έφτσε στο σημείο και οι αστυνομικοί συνέλαβαν τον 52χρονο, ενώ η γυναίκα μεταφέρθηκε με βαριά τραύματα στο Γενικό Νοσοκομείο της Λάρισας με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ.

Οι επόμενες ώρες θεωρούνται πολύ κρίσιμες για την πορεία της υγείας της γυναίκας, καθώς φέρει τραύματα στο πρόσωπο και στην κοιλιακή χώρα, καθώς έχει υποστεί ρήξη νεφρού, ενώ υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση.

Την ίδια ώρα, οι δύο κόρες τους, οι οποίες την ώρα του ξυλοδαρμού έλειπαν από το σπίτι, επέστρεψαν από την κατασκήνωση και υποστηρίζονται ψυχολογικά από κοινωνικούς λειτουργούς.

Διαβάστε επίσης:

Εξιχνιάστηκε η δολοφονία στην Πάτρα – Στα χερια της αστυνομίας ο ανιψιός της 55χρονης – Τα στοιχεία που τον «έκαψαν»

Δήμαρχος Ύδρας: Τα γαϊδουράκια είναι ζώα εργασίας, δεν είναι κακοποίηση αυτό που συμβαίνει (vid)

Νέα Αγχίαλος – Το πόρισμα για τη φωτιά: Μικρή αντιπυρική ζώνη και πλημμελής καθαρισμός

Keywords
Τυχαία Θέματα